14. januar 2019 Blomsterkumme med fuld mønster

Thy Metal har fart på i 2019

Hos Thy Metal starter vi 2019 ud med fart. Vi er blot kommet to uger ind i det nye år, og vi er klar til at præsenterer nye tiltag.

Vores modervirksomhed KK Metal har været ude og investere stort i en ny laser skærer. Laseren forventes at være køre klar indenfor en lille måned. For Thy Metal betyder det at vi er mere end klar til at få produceret endnu flere ordre til vores fantastiske kunder.

2019 har allerede budt på flere nye produktlinjer. I menuen kan du nu finde punktet ’snegleværn’. Vi har udviklet snegleværn du kan anvende på dine pallerammer i haven, den kan fås i en normal og en luksusudgave. Begge varianter kan fås i galvaniseret og rust udgave. Herud over har vi udviklet en afgræsning til køkkenhaven, som er ideelt til at holde snegle og lignede ude af køkkenhaven. Man kan ligeledes få denne i galvaniseret og rust udgave.

Efter mange efterspørgsler kan du i sortimentet anno 2019 også finde græskanter. Græskanterne er ideelle til at benytte omkring dine bede, rundt om græsplænen osv. Den er med til at skabe elegance over dine bede.

Hen over julen har vi oven i købet fået den ide, at vi skal have bålfade i sortimentet. Vi har udviklet et mobilt bålsted, du kan let pakke det sammen og tage med dig. I fadets siden er der udskåret motiver af kronhjorte som bliver flot lyst op når der er gang i bålet.

 

Du kan se meget mere til vores nye og gamle produktet ved at klikke rundt på hjemmesiden.
– Vi vil gøre 2019 til dit have år med produkter fra Thy Metal.

 

HUSK HUSK HUSK!! – VI PRÆSENTERER SNART EN KÆMPE NYHED FOR JER