18. januar 2019 Plantorama_logo

Produkter fra Thy Metal vil frem over være at finde i Plantorama

Thy Metal i Plantorama

For en lille måned siden røbede vi, at der var et stort samarbejde på vej. Vi har i mellemtiden gået lidt stille med dørene, men nu er de sidste ting faldet på plads og tavsheden ophører. Tá et smut fordi Plantorama eller se vores produkter her på siden.

Trods vi er en lille vestjysk virksomhed med benene plantet solidt på jorden, tør vi stadig og drømme stort. Hos Thy Metal er vi meget stolte og beæret over at Danmarks største plantemarked ser en fremtid med os. For os er Plantorama en af de bedste samarbejdspartnere vi kunne ønske os. Som os vil Plantorama leverer et kvalitetsprodukt til kunden, hermed vil vi kunne tilbyde Plantoramas kunder et produkt efter deres smag.

Om Plantorama

Plantorama åbnede for første gang dørene i 1987, her var butikken mest kendt for salg af potteplanter, med tiden har sortimentet og butiksomfanget udviklet sig kraftigt.

I dag har Plantorama et stort sortiment af haveplanter, stueplanter, jord og gødning, håndredskaber, keramik både til uden- og indendørs brug, vand til haven og gaveartikler. Udover har Plantorama udvidet deres koncept med et dyrecenter, hvor de har alt lige fra dyrefoder og fugle til akvariefisk. I alt har Plantorama 11 butikker beliggende på Fyn, Jylland og Sjælland, hermed kan de betragtes som Danmarks største have- og dyrecenterkæde.

Hvilke produkter fra Thy Metal kan du finde i Plantorama

Følgende produktvarianter vil fremover være at finde ude i Plantoramas butikker:

  • Thy Metals luksus snegleværn i galvaniseret og rust udgave.
  • Thy Metals snegleværn til køkkenhave i galvaniseret og rust udgave.
  • Thy Metals græskanter i galvaniseret og rust udgave.