21. januar 2019 champost logo grøn

Endnu et nyt samarbejde for Thy Metal

Samarbejde mellem Thy Metal og Champost omkring jord og muld

Hos Thy Metal vil vi gerne gøre det nemt for vores kunder. Vi har derfor kontaktet vores nabo virksomhed Champost. Champost har som os fokus på at leverer et kvalitetsprodukt til forbrugeren. Det er derfor blevet muligt at købe kvalitets jord og muld til dine højbede, blomsterkummer og blomsteropsater direkte på Thy Metals hjemmeside.

 

Om Champost

Virksomheden charmpost begyndte med en champignon produktion i 1962. I år 2005 var det ikke længere rentabelt at dyrke champignoner Danmark, og produktionen overgik herefter til kompostering og udvikling af god og næringsrig jord til danskernes haver. Champost drager nytte af deres mange års erfaring indenfor kompostering. Sammen med en moderne og grøn tilgang, har de i dag fokus på naturlige og bæredygtige løsninger når det kommer til Jord.

 

Hvilke produkter fra Champost tilbyder vi hos Thy Metal

Til dine blomsterkummer og blomsteropsatser tilbyder vi planteskolejord i en 20 liters pose. Denne muld giver gode vækstmuligheder til alle havens planter. Den er 100% naturgødet, plus den holder på fugten, hermed nedsætter du vandingsbehovet.

 

Til dine store højbede tilbyder vi højbedsmuld i bigbags. Her kan vi tilbyde 900 liters højbedsmuld til 1425,00 kr. I denne pris er der inkluderet levering til døren. Denne muld er ideel til grøntsager, krydderurter og blomster. Herudover indeholder mulden gødning som er godkendt til økologisk dyrkning. Jorden holder på fugten, hermed nedsætter du vandingsbehovet i dine højbede.

 

Se mere om produkterne på her: