Blomsteropsatserne er fremstillet af metalvirksomheden KK Metal, der har mere end 50 års erfaring med bearbejdning af stål. Der er kræset for detaljerne, og her ser du resultatet af moderne håndværk kombineret med topmoderne maskiner. Blomsteropsatser fra Thy Metal giver en helt ny dimension i haven og fås i både galvaniseret stål og i råt stål.

Opsætnings muligheder

Blomsteropsatserne fra Thy Metal giver dig mange muligheder hvad angår opsætning. Hos Thy Metal har vi givet din fantasi lov til at udfolde sig. På billedet kan du se hvordan VI har opsat blomsteropsatserne. Man kan også vælge at sætter hver del for sig, så du ender ud med tre højbede.

 

Blomsteropsats i lækkert kvalitetsmateriale

Hos Thy Metal leverer vi din blomsteropsats i lækkert kvalitetsmateriale. Vi producerer med garanti blomsteropsatser som kan klare det danske vind og vejr. Vores blomsteropsatser er fremstillet i 1,5mm galvaniseret eller råt stål. Hos Thy Metal gør vi meget ud af at leverer blomsteropsatserne med fokus på flotte sammenføjninger og den enkelte detalje.

 

Blomsteropsatser efter specialmål

Går du med et helt specielt ønske til din have, og du kan ikke finde det i vores sortiment? Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi har dygtige tegnere som kan udforme lige det produkt du ønsker. Kombineret med egen produktion kan vi derfor hjælpe dig med at fremmestille lige det produkt du ønsker. Kontakt os for mere information.