Hos Thy Metal tilbyder vi fremstilling af produkter i galvaniseret stål, råt stål og corten stål efter specialmål. Med alle faciliteter inden for moderne pladebearbejdning er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan produceres. Så går du med et ønske om en plantekasse med en bestemt størrelse eller måske et juletræ i stål – så kan vi producere det for dig.

Det skal herunder nævnes at vi også kan producerer produkter i en tykkere godstykkelse end det der er at finde på hjemmesiden.

Fremstillingen af specialprodukter er selvfølgelig lidt dyrere, eftersom det tager tid at tegne produkterne samt indstille maskinerne, men fordelen er, at du får et produkt, som matcher dine behov.

Samtidig får du et produkt med en lang levetid. Vejret herhjemme indeholder både rigeligt med sol, som kan misfarve, men også sne og kulde, som også sætter store krav til holdbarheden. Men med produkterne fra Thy Metal er du garanteret produkter, der holder sig pæne uanset vejret.

Har du et ønske til et specialprodukt, så er du altid velkommen til at kontakte os for en pris på tlf. 81 10 43 49 eller på mail info@thy-metal.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.