Webshoppen www.thy-metal.dk ejes og drives af:

KK Metal P/S
Tårnvej 61
7752 Snedsted
Danmark
CVR: 37841676
E-mail: info@kk-metal.dk
Telefon: +45 97 93 63 03

Kontakt vedr. produkter rettes til: +45 21 17 13 79

Persondatapolitik
KK Metal P/S skal bruge en række personlige oplysninger om kunden for at kunne gennemføre en handel.

Herunder indgår:
– Navn
– Adresse
– Tlf. nummer
– E-mail

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til KK Metal P/S videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Betaling

KK Metal P/S modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betalingen vil blive trukket efter ordre afgivelse, da ordre betegnes som forudbetaling.

Alle Priser er i danske kroner og er inklusiv moms på 25%.
Skulle der forekomme gebyrer i forbindelse med brug af bestemte betalingskort vil det fremgå af en endelig opgørelse dertil vil også fragt fremgå.

KK Metal P/S bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at det ikke er muligt at aflæse dine informationer.

KK Metal P/S forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. KK Metal P/S afsløre ikke information om kunder til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. KK Metal P/S sælger ikke kundens navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.

Levering

KK Metal P/S leverer på alle hverdage indenfor 7-10 arbejdsdage efter afgivet bestilling på webshoppen. Er der forsinkelse på forsendelsen, får du besked herom på mail.

Fragten udgør 59 kr. og er gratis ved køb over 1.500 kr. Pakker sendes med Danske fragtmænd og leveres på din private adresse. Er du ikke hjemme, leveres pakken på nærmeste Danske fragtmænd teminal til afhentning. Genudsendelse kan mod gebyr bestilles.

Mod bestilling kan pakken leveres på adressen uden kvittering på købers risiko. Dette noteres som bemærkning til ordren.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og fremstilling. Der skal reklameres inden for rimelig tid, hvilket er inden der er gået 2 måneder efter, du har konstateret fejlen eller manglen.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert anvendelse af produktet, Skader påført som følge af vold eller på anden måde.

KK Metal P/S vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering

Ved returnering rettes der henvendelse til:

Thy Metal
Tårnvej 61
7752 Snedsted

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes du sende dine bankoplysninger pr. mail til info@thy-metal.dk, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor varen er modtaget.

Fragtomkostninger ved levering til kunden refunderes, mens du selv skal afholde returneringsomkostninger.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail til info@thy-metal.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte fortrydelsesretten.

Varens stand, når den sendes retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis den blev prøvet i en fysisk butik. Varen må afprøves, men ikke tages i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Hvis du vil klage over dit køb skal du rette henvendelse til info@thy-metal.dk

Ønsker kunden at klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis kunden er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan klagen angives i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: www.ec.europa.eu/consumers/odr/

Har du øvrige spørgsmål vedr. disse handelsbetingelser kan du rette henvendelse til thy-metal.dk via e-mail info@thy-metal.dk