Hvorfor et højbed

Ordet højbed er et vidt begreb, et højbed behøver ikke nødvendigvis at være højt. Man betegner det som et højbed, bare bedet er hævet over normalt niveau. Det vil være naturligt at have en ramme omkring sit muld, hermed undgår man at jordet med tiden vil flyde ud. Et højbed har mange anvendelses muligheder, hvad enten du ønsker blomster, træer eller stauder mm. Benytter du dit højbed som køkkenhave, er en anden fordel at man løbende kan løsne jordet, så planternes rødder nemt kan strække sig.
Vi tilbyder her på siden cortenståls højbede, enten 30cm højde eller 60cm højde. Et corten højbed i 60cm vil være til dig som ikke gider kravle rundt nede på jorden for at lue ukrudt mellem dine planter. Hvis du gerne vil have et højbed som ikke fylder så meget, kan det være en løsning at vælge et højbed i 30cm. Her får du stadig højbedes effekten, uden corten højbedet tager for meget fokus.

 

Hvorfor cortenstål og hvad er det

Cortenstål har en helt utrolig holdbarhedstid, også er det blevet meget moderne. Tidligere har man forsøgt og undgå den rustne overflade. Som kombination til øget fokus på genbrug og patina, er det rustne look blevet moderne. Den rustrøde farve er et flot supplement til havens øvrige farver. Corten højbedet vil kun blive pænere desto længere tid du har den stående.

 

Har du ønsker udover vores standard mål

Matcher vores standard mål ikke dine ønsker og behov, frygt ej. Med egen tegnestue og produktion kan vi designe drømme produktet til din have. Du skal blot kontakte os, så finder vi sammen en løsning.