Her på siden kan du blive klogere på hvordan du kan bestille lakerede højbede i en række forskellige former og størrelser, så du altid kan finde et, som passer præcis til din have. Højbede er en både smart og visuelt flot løsning til din have, når du skal plante ting som køkkenurter, grøntsager og blomster. Længere nede kan du læse mere om både, hvordan du bestiller dem her hos os, og hvorfor netop højbede er en rigtig god løsning til din have.

Sort højbed

Hvordan bestiller jeg et lakeret højbed?

Vores lakerede højbede vil altid variere i pris grundet prisforskel på farver. For at kunne bestille det dette produkt skal du derfor vælge målet på det højbed, du ønsker, og sende en mail til info@thy-metal.dk med information om hvilken farve, du ønsker dit højbed lakeret i. Du kan se eksempler på de forskellige farver her ovenfor.

Indret din have med et eller flere højbede

Selvom det populært kaldes et højbed, så behøver et bed ikke at være højt for at falde ind i denne kategori. Betegnelsen bruges nemlig bredt om alle typer bede, der er hævet over normal jord-højde. Denne praksis bliver mere og mere udbredt, da der er en række fordele forbundet med at etablere sine bede på denne måde. Ikke nok med at det gør det nemt at sortere planter, så kan man også nemmere løsne jorden løbende, så planternes rødder lettere kan strække sig. Hæver man en mængde jord på denne måde, vil man dog have brug for en ramme, da jorden ellers vil flyde ud med tiden. Og ønsker man en visuelt flot have, kan man med fordel vælge et lakeret højbed.

Du kan tilplante dine højbede med både blomster, træer, stauder og meget mere, og højbedet egner sig også særligt godt til køkkenhaven. Hermed bliver planterne nemlig nemmere at komme til, og du behøver ikke kravle rundt på knæene, når bedene skal luges. Vi tilbyder et udvalg af lakerede højbede i både 30 cm og 60 cm højde, som giver dig gode muligheder for at etablere et højbed i den ønskede højde.

Et højbed giver dig mange muligheder i haven

Populariteten af lakerede højbede kan ses i mange haver. Højbedene giver din have et flot visuelt look, samtidig med at de samler og overskueliggør dine planter, grøntsager og køkkenurter. Oveni dette giver et lakeret højbed dig en række praktiske fordele, når det kommer til at plante og høste:

  • Du har mulighed for at tage hul på sæsonen tidligere. Da jorden i højbede hurtigere varmes op, har dine planter ofte bedre mulighed for at spire tidligere på året.
  • De er nemmere at arbejde med. Med et højbed undgår du at skulle kravle rundt på jorden. Dermed undgår du problemer med både øm ryg og ondt i knæene.
  • Det er lettere at holde ukrudt væk fra dine planter. Da bedene er hævet fra jorden, har ukrudt og andet sværere ved at komme op i disse.
  • De gør din have overskuelig og flot. Med højbede kan du meget let opdele dine planter efter kategorier såsom blomster, køkkenurter eller grøntsager. Dette gør nemmere for dig at overskue din køkkenhave og giver også samtidigt din have et flot look.

Fordelene ved at vælge et lakeret højbed

Vælger du at investere i et lakeret højbed, er du sikret et produkt med lang levetid. En anden fordel ved at vælge lakerede højbede er, at de kan males i næsten alle farver, hvilket sikrer, at du som kunde kan få et højbed, der passer til netop din have.

Kontakt os allerede i dag, og hør om dine muligheder for at bestille et lakeret højbed. Ønsker du derimod et bed, der får et pænt rust-look, kan du se vores store udvalg af højbede i corten stål her.

Vi imødekommer særlige ønsker i forhold til mål

Matcher vores standardmål ikke dine ønsker og behov, så fortvivl ej. Fordi vi har egen tegnestue og produktion, kan vi designe lige præcis de lakerede højbede, du drømmer om til din have. Tøv derfor ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde en god løsning.