Slider

Hvordan bestiller jeg et lakeret højbed?

Vores lakeret højbede vil altid variere i pris grundet prisforskel på farver.
Du skal derfor vælge målet på det højbed du ønsker, og sende en mail til info@thy-metal.dk med hvilken farve du ønsker dit højbed lakeret.

 

Hvorfor et højbed

Ordet højbed er et vidt begreb, et højbed behøver ikke nødvendigvis at være højt. Man betegner det som et højbed, bare bedet er hævet over normalt niveau. Det vil være naturligt at have en ramme omkring sit muld, hermed undgår man at jordet med tiden vil flyde ud. Et højbed har mange anvendelses muligheder, hvad enten du ønsker blomster, træer eller stauder mm. Benytter du dit højbed som køkkenhave, er en anden fordel at man løbende kan løsne jordet, så planternes rødder nemt kan strække sig.
Vi tilbyder her på siden cortenståls højbede, enten 30cm højde eller 60cm højde. Et corten højbed i 60cm vil være til dig som ikke gider kravle rundt nede på jorden for at lue ukrudt mellem dine planter. Hvis du gerne vil have et højbed som ikke fylder så meget, kan det være en løsning at vælge et højbed i 30cm. Her får du stadig højbedes effekten, uden corten højbedet tager for meget fokus.

 

Hvorfor skal jeg vælge et lakeret højbed?

Med et pulverlakeret højbed er du sikret lang levetid. Fordelen ved at få et lakeret højbed er at den males i næsten alle farver hvilket sikre at du som kunde kan få et højbed der passer ind i dine omgivelser.
Kontakt os allerede i dag og hør om dine muligheder for et lakeret højbed.
Ønsker du derimod et bed der får en pænt rusten look kan du se vores store udvalg her Højbede i corten stål

 

Har du ønsker udover vores standard mål

Matcher vores standard mål ikke dine ønsker og behov, frygt ej. Med egen tegnestue og produktion kan vi designe drømme produktet til din have. Du skal blot kontakte os, så finder vi sammen en løsning.