Virksomheden Thy Metal er grundlagt af Emil Skriver Christensen, som ejer metalvirksomheden KK Metal. KK metal ligger i Hørdum ved Thisted. Idéen bag Thy Metal er, at producere produkter til haven af høj kvalitet, som tåler det danske vejr. Produkterne er produceret i galvaniseret eller råt stål, der kan tåle at stå ude i al slags vejr, uden at miste den flotte overflade.

Med egen tegnestue og produktion på KK Metal, er det nemt at komme fra idé til produkt og videre til produktion. Løbende bliver der udviklet flere produkter, som er fremstillet af de samme lækre materialer med unikke designs. Senest er det højbede, kompostbeholdere, blomsteropsatser og spejlbassiner, der har forladt tegnestuen og er gået i produktion.

Vores målsætning er fortsat at levere dansk producerede varer, og derfor vil du kun finde produkter i webshoppen, som er produceret på vores eget værksted her i Thy. Produkterne testes her på stedet, inden de lander hos dig, og derfor kan vi altid garantere høj kvalitet og lang levetid.

Er du erhvervskunde og ønsker at forhandle vores højbede, blomsterkrukker eller andre produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefon 21 17 13 79 eller mail info@thy-metal.dk

Emil Skriver Christensen