Havekrukker for enhver smag

Thy Metal står bag de populære havekrukker i galvaniseret stål, som fås i tre forskellige modeller – med eller uden mønster – og i tre forskellige størrelser; 31 x 31 x 40, 40 x 40 x 40 samt 40 x 40 x 60 cm. Havekrukkerne er produceret hos metalvirksomheden, KK Metal i 1,5 mm tykt galvaniseret stål og er således robust og modstandsdygtig over for vejr og vind. Med en vægt 15 kg står de solidt på fliserne eller terrassen – også ved kraftig blæst. Er du på udkig efter krukker til haven, som du både kan bruge til blomster og krydderurter, så finder du her havekrukker i forskellige størrelser, som både passer til den lille altan og den store terrasse. Havekrukker til haven fra Thy Metal fås med og uden mønster, så uanset om du er til det stilrene udtryk eller lækre deltaljer, så finder du her krukker, der passer til din individuelle stil. Bag mønsteret er der sort folie, som holder jorden inde.

Blomsterkrukker til erhverv

Da blomsterkrukker fra KK Metal er fremstillet af galvaniseret stål, egner de sig perfekt både til privat, men også erhverv, restauranter og institutioner. Slip for at bære dine blomsterkrukker ind og ud afhængig af årstiden – med de solide krukker til haven, terrassen og altanen fra Thy Metal kan du lade dem stå udenfor hele året, og de holder sig pæne år efter år. Er du træt af at købe nye blomsterkrukker hvert år, fordi de gamle ruster? Så se nærmere på blomsterkrukkerne fra Thy Metal – de er fremstillet af solide materialer, der holder farve og facon.

Krukker til altanen med god volumen

Krukker til altanen fra Thy Metal findes i tre forskellige størrelser, og derfor er det nemt at finde den størrelse, som passer perfekt både til den lille og den store altan. Plant dine yndlingsblomster eller hæng lyskæder ud på din buksbom om vinteren, de flotte krukker til altanen skaber en helt unik stemning på altanen og holder sig pæne i mange år. De populære krukker til altanen fra Thy Metal har en god volumen, der sikrer, at dine planter ikke tørrer ud. De egner sig perfekt til indgangspartier, altaner og terrasser – stil dem enkeltvis eller tre sammen i forskellige størrelser, så de skaber et hyggeligt udendørsmiljø.

Store krukker til den store have

Har du god plads i haven eller måske et stort indgangsparti, bør du se nærmere på de holdbare store krukker fra Thy Metal. De store havekrukker er fremstillet i galvaniseret stål og med de modstandsdygtige materialer, kan de nemt holde til at stå ude i det danske vejr. Bag hullerne er der sort plastic, som holder jorden inde. De store havekrukker udendørs passer også til virksomheder, institutioner og butikker, som ønsker solide havekrukker i kvalitetsmaterialer. Krukkerne passer til den stilrene facade, men hjælper også til at give nyt liv til et kedeligt indgangsparti. Har du brug for store blomsterkrukker, som du ikke finder her i sortimentet, er du altid velkommen til at tage kontakt til Thy Metal. Med dygtige tekniske tegnere og egen produktion er vi i stand til at specialfremstille store blomsterkrukker efter de ønskede mål. Det er naturligvis lidt dyrere i fremstilling, men omvendt får du blomsterkrukker som passer perfekt til din private have, terrasse eller virksomhed.

Udendørs krukker – frostsikre krukker til din have

Rigtig mange krukker kan ikke tåle at stå udenfor og mister hurtigt kulør eller bliver rustne med tiden. De blanke udendørs krukker fra Thy Metal er fremstillet af 1,5 mm galvaniseret stål og kan holde til både regn og frost. Dermed får du frostsikre krukker, når du handler havekrukker på thy-metal.dk. De frostsikre havekrukker fås i tre forskellige modeller og tre forskellige størrelser, således er det nemt at finde den ønskede model, der passer til din have, altan, veranda eller terrasse.

Søger du frostsikre blomsterkrukker til udendørs brug, så køb dem hos Thy Metal.

Stort udvalg af blomsterkrukker

Vi leverer både til privat, erhverv og det offentlige – så kontakt os endelig, hvis du har brug for et større antal plantekummer til din firmahave eller til at stå foran dine butikker. Alle vores produkter er i høj kvalitet, og derfor er du garanteret nogle blomsterkrukker som holder i mange år. Kontakt os gerne pr. telefon 81 10 43 49 eller info@thy-metal.dk, hvis du har spørgsmål til køb af krukker til haven.