Sneglehegn fra Thy Metal er fremstillet af metalvirksomheden KK Metal, der har mere end 50 års erfaring med bearbejdning af stål. Der er kræset for detaljerne, og her ser du resultatet af moderne håndværk kombineret med topmoderne maskiner.

Sneglehegnet fås i flere forskellige udformninger. Du kan få to varianter som passer til pallerammer, en almindelig og en luksusudgave. Sneglehegnet til køkkenhaven er i klassisk Thy Metal design, som er udstyret med spyde til at presse direkte i jorden

Brug af sneglehegn fra Thy Metal

Har du en have der er plaget af dræbersnegle, er sneglehegn fra Thy Metal løsningen for dig. Hos Thy Metal har vi udviklet et sneglehegn du kan anvende på dine højbede for at udgå dræbersnegle i din køkkenhave.
Sneglehegnet passer til direkte montage på en palleramme. Med den bukkede kant undgår du udbydende gæster. Sneglehegnet har ikke kun en funktionel egenskab. Sneglehegnet giver samtidig mere look til dine bede, og er med til at skabe en ny dimission til din have.

 

Sneglehegn special lavet til din have

Har du selv konstrueret højbedene til din have, og gerne vil have monteret sneglehegn, kan vi hos Thy Metal leverer dette. I samarbejde med vores modervirksomhed KK Metal der er eksperter inden for bearbejdning metal og stål. Med egen tegnestue og produktion kan vi hurtigt og nemt leverer lige det produkt du ønsker.