Sneglehegn fra Thy Metal er fremstillet af metalvirksomheden KK Metal, der har mere end 50 års erfaring med bearbejdning af stål. Der er kræset for detaljerne, og her ser du resultatet af moderne håndværk kombineret med topmoderne maskiner.

Både hegnet og sneglekanterne fås i flere forskellige udformninger og modeller. Du kan få to varianter, som passer til pallerammer; en almindelig og en luksusudgave.

Derudover kan du få en udgave, der passer til vores Thy Metal højbede, og til sidst fås vores sneglehegn til køkkenhaven. Hegnet til køkkenhaven er i klassisk Thy Metal design, som er udstyret med spyd til at presse direkte i jorden.

Smarte sneglehegn fra Thy Metal

Har du en have, der er plaget af dræbersnegle, er sneglehegn fra Thy Metal løsningen for dig. Hos Thy Metal har vi nemlig udviklet et sneglehegn, du kan anvende på dine højbede for at undgå dræbersnegle i din køkkenhave. Dræbersnegle er nemlig ikke kun ulækre og slimede. De spiser også dine møjsommeligt plantede spirer.
Vi har udviklet hegnet, så det passer til direkte montage på en palleramme. Det har vi gjort, fordi rigtig mange højbede i de danske haver er konstrueret med pallerammer. Med den bukkede kant på vores sneglehegn til højbede undgår du ubudne gæster.

Hegnet har ikke kun en funktionel egenskab. Det giver samtidig et pænt og afrundet look til dine højbede, og de er med til at skabe en helt ny dimension til din have.

Sneglehegnet fungerer på den måde, at når hegnet er monteret på dit højbed, så kan sneglene ikke kravle fra kanten af bedet og videre op over kanten. Konstruktionen gør nemlig, at turen op over kanten er umulig for sneglene. Det er altså en enormt nem måde at sikre dine bed på – helt uden brug af kemi vel at mærke! Med et sneglehegn her fra siden er det slut med ubudne gæster i dine bede, og du kan helt uden bekymringer glæde dig til at høste.

Sneglehegn lavet til lige netop din have

Har du selv konstrueret højbedene til din have, og vil du gerne have monteret sneglehegn, er det intet problem! Her hos Thy Metal er vi nemlig helt tæt på både design- og produktionsprocessen, og dermed kan vi lave hegn, der matcher behov og ønsker hos langt de fleste. I samarbejde med vores modervirksomhed KK Metal, der er eksperter inden for bearbejdning af metal og stål, og med vores egen tegnestue og produktion kan vi hurtigt og nemt levere lige det produkt, du ønsker.

Som nævnt kan du sagtens få sneglehegn, som passer til dine højbede af pallerammer, men det er naturligvis også en mulighed at lade os stå for hele konstruktionen, så du dermed kan montere sneglehegnene på højbede lavet af os.

Uanset hvilken løsning du vælger, fås sneglehegnene i forskellige materialer og dermed med forskellige udtryk. Se blandt andet vores sneglehegn i stål og corten stål – selvom produktet er ens, vil materialerne ændre udtrykket i meget høj grad. Corten stålet får hurtigt det meget rustagtige udtryk, som mange kender og elsker. Vind og vejr patinerer stålet, så det får det unikke udtryk. Er du til det mere polerede udtryk, er sneglehegn til højbede i almindeligt stål muligvis noget for dig.

Lad os gøre dine drømme til virkelighed

Her hos Thy Metal er vores daglige mål at gøre vores kunder glade, og det har vi alle muligheder for. Vi tager derfor med glæde imod dine idéer og forespørgsler, og vi er ikke bange for at lave sneglehegn til højbed eller andre produkter i specialmål.

Uanset hvilken type sneglehegn du vælger, kan du være helt sikker på en høj kvalitet. Stål og corten stål er i sig selv meget robuste materialer, som kan holde til lidt af hvert. Sneglehegnene kan naturligvis holde til at være ude i alt slags vejr, og de kræver ingen vedligeholdelse. Tværtimod bliver de rent faktisk pænere at se på i takt med, at de patinerer.

Har du spørgsmål – eller måske endda konkrete idéer til produkter på mål – er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Du kan skrive en mail til os på info@thy-metal.dk eller ringe til os på telefon 81 10 43 49.

På siden herover ser du vores sortiment af sneglehegn til højbede samt tilbehør som hjørner og samlestykker. Med vores produkter hjælper vi dig på vej mod gode, sunde og sneglesikrede bed, hvor du kan nyde frugterne af dit arbejde helt uden at skænke ubudne gæster en tanke.