Hos Thy Metal går vi op i at kunne tilbyde vores kunder et stort udvalg inden for højbede, så alle har mulighed for at få en perfekt have. På siden her kan du f.eks. bestille et sort højbed ud fra en række valgmuligheder inden for størrelser og design. Du kan dermed være sikker på, at vi har et sort højbed, som passer til dig. Læs mere om dine muligheder og bestilling længere nede på siden.

Sort højbed

Sådan bestiller du et sort højbed hos os

Da vi tilbyder både lakerede og malede højbede, vil vores udvalg variere en del i pris. Dette skyldes både forskelle mellem male- og lakeringsproceduren, men også farvenuancer. Sort er nemlig ikke bare sort. Ønsker du at bestille et sort højbed fra vores udvalg, skal du derfor sende en mail til info@thy-metal.dk med målene på det ønskede højbed og information om den farve og finish, højbedet skal have.

Opgrader haven med nye, flotte højbede

Der er mange gode grunde til at vælge at investere i højbede, hvis du ønsker at give dine planer optimale betingelser for at trives. Jorden opvarmes f.eks. hurtigere, når den hæves på denne måde, hvilket giver dine planter mulighed for at spire tidligere. Derudover er en anden fordel, at man kan hjælpe planternes rødder med at strække sig, hvis man løbende løsner jorden. Vælger du at investere i et sort højbed, så har du tilmed mulighed for at kombinere disse praktiske funktioner med et smukt design.

Et bed klassificeres som et højbed, blot det er hævet op fra jorden. Når man gør dette, er det dog nødvendigt at indramme sit bed for at sikre, at jorden ikke flyder ud, og dette giver gode muligheder for at skabe et stilfuldt look gennem haven. Særligt hvis man vælger et sort højbed i et flot design. Vi forhandler et udvalg af disse i både 30 cm og 60 cm højde, der begge hæver dine planter op i en mere behagelig arbejdshøjde, så du slipper for at kravle rundt på knæene, når du skal høste eller luge.

Gode argumenter for at vælge et sortmalet højbed

Med et sort højbed fra vores udvalg er du sikret et produkt med lang levetid, der ikke blot gør havearbejdet nemmere, men som også hjælper dig med at indrette og strukturere din have. Da du kan vælge imellem en række forskellige nuancer, er du som kunde desuden sikker på at kunne få et højbed, der passer perfekt ind i din vision.

Husk, at du altid har mulighed for at kontakte os og høre mere om dine muligheder for at bestille et sort højbed, uanset om du ønsker det malet eller lakeret. Er du imidlertid mere til et højbed, der får et pænt, rustent look, kan du tage et kig på vores udvalg af højbede i corten stål her.

Vi designer det ideelle sorte højbed til dig

Har du ønsker og behov, der ikke opfyldes af vores udvalg af sorte højbede i standardmål? Så kan vi glæde dig med, at vi har egen tegnestue og produktion. Derfor imødekommer vi naturligvis også særlige ønsker, hvis du har en helt specifik forestilling om, hvordan dit højbed skal se ud. Kontakt os for mere information.