Vores unikke spejlbassiner er fremstillet af metalvirksomheden KK Metal, der har mere end 50 års erfaring med bearbejdning af stål. Der er kræset for detaljerne, og kvaliteten er helt i top hele vejen rundt. På siden herunder finder du varianter i forskellige størrelser og former, og der er garanteret noget, der passer ind i din have!

Et spejlbassin er en oplagt måde at gøre haven mere eventyrlig på – find din favorit her.

 • 3 stk. kvadratiske spejlbassiner i en pakke

  Pris:995,00 kr.
 • Rektangulær spejlbassin/fugle bad

  Pris:395,00 kr.
 • Sekskantet spejlbassin/fuglebad

  Pris: fra 449,00 kr.
 • Trekantet spejlbassin/fuglebad

  Pris: fra 405,00 kr.
 • Kvadratisk spejlbassin/fuglebad

  Pris: fra 390,00 kr.
 • Spejlbassin

  Pris:1.999,00 kr.
 • Spejlbassin med bukket kant

  Pris:2.199,00 kr.

Et smukt spejlbassin i haven

Med et spejlbassin i stål fra Thy Metal kan du få vand i haven uden store udgravninger og besvær. Spejlbassinet er typisk ikke særlig dybt – ofte kun omkring de 4 cm. Det kræver derfor ikke ret meget at få det installeret, og glæden er stor! Her hos os producerer vi rust spejlbassiner, som får det rå udtryk grundet materialet. Stålet vil nemlig med tiden få det lækre og moderne rustlignende look, som passer godt ind i alle haver.

Der er mange fordele ved et spejlbassin, men det er rent faktisk noget, som de færreste kender ret meget til. Den overordnede mening med et spejlbassin i haven er, at spejlbilleder af de forskellige elementer i haven såsom blomster og træer reflekteres i vandet, og lysspillet bliver dermed enormt smukt.

Det kan dog også meget mere, og det kommer vi yderligere ind på længere nede på siden.

Vores forskellige modeller

Hos Thy Metal har vi udviklet en række forskellige udgaver af spejlbassin til haven, og vores udvalg gør, at der er i sandhed er noget for enhver smag.

Vi har to store modeller; én med bukket kant foroven og én uden bukket kant. Herudover har vi udviklet spejlbassiner i mindre udgaver, og de kan fås i kvadratiske, trekantede, sekskantede og i rektangulære former. Særligt de små rust spejlbassiner har mange anvendelsesmuligheder, og du kan enten bruge dem i dine bede eller som fuglebad. Herudover er de små spejlbassiner i stål fra Thy Metal også velegnet til at stå og pynte på en gravplads. Her vil spejlbassinet nemlig præsentere sig rigtig flot og på en naturlig og underspillet måde være med til at vise vores kære den sidste ære og kærlighed.

Øg biodiversiteten med et fint fuglebad

Der er rent faktisk en længere række fordele ved at investere i et fuglebad til haven, end du måske skulle tro. Det er nemlig langt fra kun fuglene, der har glæde af et fuglebad, og kan du komme omkring det på en pæn måde – for eksempel med et spejlbassin her fra vores produktion – gør det altså god gavn for alle!

Med et fuglebad i stål kan du gøre dit for at skabe balance i din have. Fuglene tiltrækkes naturligvis af badet, men det gør en lang række mindre insekter og bier også. Særligt i de varme sommermåneder, hvor der måske ikke kommer så meget nedbør som vanligt, gør du dyrelivet i din have en kæmpe tjeneste ved at have et fuglebad eller et spejlbassin til haven.

Er du ikke til de traditionelle fuglebade, som ofte er udført i rustik sten eller granit, er rust spejlbassinet den helt oplagte løsning til dig. Her er der styr på design, og de tynde linjer giver et let udtryk til din have. Samtidig gør spejlbassinerne ikke det store væsen af sig. Det rager ikke op i haven, men fanger kun blikket ind imellem, og det kan bestemt også være en fordel. Især hvis du har en mindre have.

Dekorer gravstedet med et spejlbassin

Ingen af os ønsker vel egentlig at skulle dekorere et gravsted, men livet går sin gang, og derfor har de fleste af os også et eller flere gravsteder, som besøges af og til, og som derfor gerne skal se fine ud. Blomster og figurer i granit er den mest normale pynt hertil, men vil du have en anderledes – men dog utrolig fin – slags pynt, er et spejlbassin den helt oplagte mulighed.

Her på siden herover finder du som nævnt spejlbassiner i mange forskellige størrelser, og nogle af de mindste modeller egner sig helt perfekt til et gravsted. Du finder bassinerne i forskellige former, og der er altså rig mulighed for at finde ét, som passer til lige netop det sted, du besøger.

Spejlbassinet har som nævnt også en stor tiltrækningskraft for blandt andet fugle, og med et bassin på gravstedet vil fuglene garanteret komme forbi lige netop her for lidt vand og en svalende dukkert. Det kan være en hyggelig tanke med det levende, som trives netop her.

Et utal af muligheder

Her hos Thy Metal er vi kendte for at omstille os og altid være i stand til at levere produkter, som lever op til vores kunders unikke ønsker og behov. Selv iblandt de spejlbassiner, som du finder her på vores hjemmeside, er der rig mulighed for at finde ét, som tiltaler lige netop dig.

Først og fremmest kan du både få spejlbassiner med bukket kant og med lige kant, og det giver to vidt forskellige udtryk. Den lige kant giver et mere afgrænset look, hvor den bukkede kant kan give en mere glidende overgang mellem spejlbassin og dets omgivelser – i hvert fald når det er gravet ned i jorden!

Det fører os videre til de næste knapper, du kan dreje på i forhold til at vælge det perfekte bassin for dig. Nemlig hvorvidt du vil grave dit nye spejlbassin ned i jorden, eller om du vil placere det på jorden. Er du til de glidende overgange og det mest ”usynlige” look, får du klart det bedste resultat ved at grave spejlbassinet ned. Gør det ikke noget, at der kommer fokus på dit nyerhvervede bassin, kan du med fordel lade det stå på jorden. Her tiltrækker det sig lidt mere opmærksomhed, og du får mere at det rå stål, som siderne er udført i, at se.

Et spejlbassin til lige nøjagtigt din have?

Passer vores standard spejlbassin til haven ikke lige til dig og dine behov, eller går du med at helt specielt ønske, så kan vi klare det. Hvad enten du ønsker et spejlbassin som er større, mindre eller i en hel anden udformning er Thy Metal din leverandør.

Da vi er så tæt inde over hele produktionen af vores produkter, giver det os en helt unik mulighed for at tilbyde vores kunder specialløsninger.

Du skal være velkommen til at kontakte os med dit ønske. Ring til os på telefon 81 10 43 49 eller send en mail til info@thy-metal.dk.