Spejlbassinerne er fremstillet af metalvirksomheden KK Metal, der har mere end 50 års erfaring med bearbejdning af stål. Der er kræset for detaljerne, og her ser du resultatet af moderne håndværk kombineret med topmoderne maskiner. Et spejlbassin er en oplagt måde at gøre haven mere eventyrlig.

 • 3 stk. kvadratiske spejlbassiner i en pakke

  Pris:995,00 kr.
 • Rektangulær spejlbassin/fuglebad

  Pris:395,00 kr.
 • Sekskantet spejlbassin/fuglebad

  Pris: fra 449,00 kr.
 • Trekantet spejlbassin/fuglebad

  Pris: fra 405,00 kr.
 • Kvadratisk spejlbassin/fuglebad

  Pris: fra 390,00 kr.
 • Spejlbassin

  Pris:1.595,00 kr.
 • Spejlbassin med bukket kant

  Pris:1.695,00 kr.

Spejlbassin i haven

Hvorfor et spejlbassin?

Med at spejlbassin kan du få vand i haven uden store udgravninger og besvær. Spejlbassinet er typisk ikke særlig dybt. Meningen med et spejlbassin i haven er at spejlbilleder af de forskellige elementer i haven såsom blomster og træer.

 

Spejlbassiner fra Thy Metal

Hos Thy Metal har vi udviklet nogle modeller spejlbassiner. Vi har to store modeller, med bukket kant og uden bukket kant. Herud over har vi udviklet spejlbassiner til mindre udgave. De kan fås kvadratiske, trekantet, sekskantet og i en rektangulær udgave. De små spejlbassiner har mange anvendelsesmuligheder, du kan bruge dem i dine bede eller som fuglebad.
Herudover er de små spejlbassiner fra Thy Metal også velegnet til at placerer på en gravplads. Her vil spejlbassinet præsenterer sig rigtig flot, og være med til at vise vores kære en sidste ære.

 

Et spejlbassin til lige nøjagtig din have?

Passer vores standard produkter ikke til din have, eller går du med at helt specielt ønske, så kan vi klare det. Hvad enten du ønsker et spejlbassin som er større, mindre eller i en hel anden udformning er Thy Metal din leverandør.

Du skal være velkommen til at kontakt os med dit ønske.