Her hos Thy Metal går vi langt for at tilbyde dig de flotteste produkter til haven. For os er det dog ikke nok, at det ser godt ud. Uanset om det er højbede, kompostbeholdere eller terrassepejse, skal produkterne også kunne modstå det danske vejr, så du kan have gavn af dem i mange år.

På denne side kan du finde terrassepejse til din have. Med en pejs i haven har du mulighed for at tilbringe mere tid med familie og venner udenfor – hele året rundt.

Unikke terrassepejse i flotte materialer

Der er tænkt over alt fra design til materialevalg og brugervenlighed, når vi her hos Thy-metal udvikler unikke produkter til de danske hjem. Det gælder også for vores terrassepejse i stål, der er specielle på den måde, at de leveres igennem vores moderselskab, KK-metal. Idet vi udvikler stålanordningerne på vores egen tegnestue og tilmed har egen produktion, sikrer vi en høj grad af fleksibilitet. Af den grund er der heller ikke langt fra idé til eksekvering. Altså kan du altid henvende dig til os med specialforespørgsler, som vi derefter vil kunne udvikle din terrassepejs, havepejs eller terrassevarmer ud fra. Skulle du for eksempel have ønsker til et personligt motiv eller et virksomhedslogo, kan vi skære det ind i produktet.

Derudover fremstilles terrassepejsene også i galvaniseret eller råt stål, som er med til at give vores produkter deres karakteristiske look. På den måde sikrer vi samtidig, at de kan modstå det danske vejr. Som regel er vores terrassepejse og terrassevarmere desuden sat sammen af robuste bolte og møtrikker. Disse materialer vil holde året rundt, selvom stålet med tiden kan tage en vis mængde rust til sig. Dog er dette industrielle, rustne look moderne, hvorfor mange vælger at fremskynde det med eddikesyre og vand. Hertil kommer, at en rusten pejs til terrassen kræver mindre vedligehold.

Saml folk med en hyggelig terrassepejs

En terrassepejs i stål eller en havepejs fungerer lige så godt som et bål og et bålfad, og de nærmest hypnotiske flammer har en god evne til at samle folk. Det er ikke kun for synets skyld, eller fordi duften af bål vækker nogle stærke følelser i os, men også fordi det er hyggeligt. For de små findes der i hvert fald meget lidt, der er hyggeligere end at riste skumfiduser over ilden. Med en terrassepejs kan I endda kombinere skumfiduserne med varm kakao om vinteren. Derfor er vores havepejse også velegnede til for eksempel børnefamilier.

Selvfølgelig skal visse sikkerhedshensyn tages. Ikke nok med at ilden skal respekteres, så er det også vigtigt at være opmærksom på, at stålet bliver varmt. Altså bør det ikke placeres på noget, der kan antænde. Vi trækker på 50 års erfaring med bearbejdning af stål, så kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til dette eller til vores udvalg generelt. Vi tilbyder desuden alle vores terrassepejse til skarpe priser, men ikke desto minder så har du mulighed for at benytte dig af rentefri finansiering, hvis du vælger at handle her hos os.

Pejsen der passer til dig

Vi er af den overbevisning, at alle har ret til et lækkert udemiljø med hyggelige kroge – måske omkring en terrassepejs i stål. Vores terrassepejse laves i forskellige størrelser – en stor og en lille – og dermed skulle du gerne kunne finde en model, der matcher lige netop din have og dine behov.

Har du begrænset med plads, er den mindste størrelse muligvis oplagt for dig, men hvis du har rigeligt med plads, kan vi anbefale dig den store model. Med en stor terrassepejs er der nemlig plads til mere brænde, og dermed vil du og dine gæster kunne hygge jer om et større bål, og det kan som udgangspunkt brænde længere end et mindre bål.

Har du spørgsmål til vores produkter, eller har du en konkret forespørgsel, er du altid velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@thy-metal.dk eller ring til os på 81 10 43 49. Vi glæder os til at høre fra dig!

Se i mellemtiden vores forskellige terrassepejse på siden her.