Bålfad højbeds model

fra 999,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Beskrivelse

Med et bålfad fra Thy Metal får du et dekorativt supplement til de klassiske bål vi kender til idag.

Bålfadet er i sin enkelthed bygget op så den passer ned i Thy-Metal højbede. På den måde kan du nu få endnu mere ud af dit højbed.

Bålfadet kan bestilles i flere forskellige størrelser, 60cm, 90cm og 120cm

Bålfadet er ideelt til at anbringe på din terrasse, foran hoveddøren eller hvis du er erhvervsdrivende så vil bålfadet stå flot foran dit indgangsparti.

Bålfadet et produceret i råt stål, det vil sige at fadet vil få det kendte rust look.

Bemærk stålet ikke er rusten ved bearbejdning, og vil hermed ikke være rusten ved levering. Det rustne look vil komme med tiden. For at fremme rustprocessen, kan man spraye en blanding af eddikesyre og vand jævnt ud over fladerne.

Obs! Højbedet medfølger ikke, og skal bestilles separat. Du kan se vores udvalg af højbede her https://www.thy-metal.dk/hoejbede/

Special lavet bålfad lige efter din smag

Går du og drømmer om et helt originalt bålfad til din terrasse, foran din hoveddør eller hvis du er erhvervsdrivende, og tænker os fra Thy Metal kan behjælpelig med at opfylde dine ønsker så skal du være velkommen til at kontakte os.

Hos Thy Metal er vi så heldige at vi via vores moderselskab KK Metal, som er eksperter inden for bearbejdning af stål og metal, har rådighed over egen tegnestue og produktion.
Har du et personlig motiv eller dit virksomheds logo, du kunne tænkte dig at få skåret ud i bålet, så kan vi ordne det. Du skal blot have en skitse over motivet, herefter vil vores dygtige tegner og produktion have et færdigt produkt stående klar til dig.

 

Yderligere information

Bålfad for højbed

, ,