Bålfad – Lille

1.295,00 kr.

Kategori:

Beskrivelse

Med et bålfad fra Thy Metal får du et dekorativt supplement til de klassiske bål vi kender til idag.

Bålfadet er i sin enkelthed bygget op af fire plader du kan sætte sammen til en firkant. Bålfadet er mobilt, det vil sige at du til en hver tid kan pakke bålet sammen og tage det med dig. Bålet bliver naturligvis leveret med bakke man kan anbringe brændet i. Vi gør opmærksom på at fadets bund vil blive meget varmt, og vil opfordre til at med anbring fadet på stabil og hårdfør underlag.

I pladerne er der udskåret motiver af kronhjorte. Motiverne bliver flot lyst op i siden, når bålet er igang.

Bålet fås i en rust udgave og leveres i målene 52 x 52 x 48 cm.

Bålfadet er ideelt til at anbringe på din terrasse, foran hoveddøren eller hvis du er erhvervsdrivende så vil bålfadet stå flot foran dit indgangsparti.

 

Bålfadet et produceret i råt stål, det vil sige at fadet vil få det kendte rust look.

Bemærk stålet ikke er rusten ved bearbejdning, og vil hermed ikke være rusten ved levering. Det rustne look vil komme med tiden.

 

OBS. risten medfølger ikke, skal købes separat.

Special lavet bålfad lige efter din smag

Går du og drømmer om et helt originalt bålfad til din terrasse, foran din hoveddør eller hvis du er erhvervsdrivende, og tænker os fra Thy Metal kan behjælpelig med at opfylde dine ønsker så skal du være velkommen til at kontakte os.

Hos Thy Metal er vi så heldige at vi via vores moderselskab KK Metal, som er eksperter inden for bearbejdning af stål og metal, har rådighed over egen tegnestue og produktion.
Har du et personlig motiv eller dit virksomhedslogo, du kunne tænkte dig at få skåret ud i bålet, så kan vi ordne det. Du skal blot have en skitse over motivet, herefter vil vores dygtige tegner og produktion have et færdigt produkt stående klar til dig.

 

Yderligere information

Størrelse

Brede: 52
Dybde: 52
højde: 48