Fuglefoderbræt

fra 699,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Et fuglefoderbræt skaber liv og fuglefløjt i din have, hvis du altså fylder dem med fuglefrø eller lignende.

Med et fuglefoderbræt fra Thy-Metal er du sikret et flot og simpelt design hvor der også er taget hensyn til at de små fugle ikke kommer til skade når de sætter sig på kanten.

Fordelene ved et fuglefoderbræt er at du kan tiltrække de smukkeste fugle direkte til din have og endda samtidig hjælpe med at holde dem fra dine bær fra eventuelle andre træer og buske.

Fuglefoderbrættet leveres i vores i forvejen kendte galvaniseret stål og råt stål der med tiden får et rust look. Dertil kan foderbrættet også leveres i en kombination af galvaniseret stål og kobber eller i ren kobber.

 

 

Special lavet fuglefoderbræt efter din smag?

Går du og drømmer om en helt original thy-metal fuglefoderbræt til din terrasse, foran din hoveddør eller hvis du er erhvervsdrivende, og tænker os fra Thy Metal kan behjælpelig med at opfylde dine ønsker så skal du være velkommen til at kontakte os.

Hos Thy Metal er vi så heldige at vi via vores moderselskab KK Metal, som er eksperter inden for bearbejdning af stål og metal, har rådighed over egen tegnestue og produktion.
Har du et personlig motiv eller dit virksomheds logo, du kunne tænkte dig at få skåret ud, så kan vi ordne det. Du skal blot have en skitse over motivet, herefter vil vores dygtige tegner og produktion have et færdigt produkt stående klar til dig.

 

Yderligere information

Fuglefoderbræt modeller

, , ,