Kompostbeholder

2.999,00 kr.

Delbetaling
271 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 2.999 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 271 kr. Samlede kreditomk. 250 kr. Samlet tilbagebetaling 3.249 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,12%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): KK1012 Kategori:

Beskrivelse

Denne kompostbeholder er en dekorativ måde, at omdanne det organiske affald fra huset til brugbar gødning i haven.

Beholderen har et mønster, der dækker det meste af overfladen. Mønsteret er både dekorativt og funktionelt, da det er en måde at få ilt ind til komposten og CO2 ud af beholderen igen.

Beholderen er åben i toppen, hvilket gør det nemt selv at vande eller lade regnvandet om det. Beholderens ene side kan løftes op, når du ønsker at anvende din kompost.

Der er mulighed for, at placere den på fliser eller sætte den fast med spyd i jorden – Spyd medfølger ikke.

Kompostbeholderen produceres i både galvaniseret stål som holder den flotte finish, og i råt stål der med tiden får et råt rust look. Bemærk stålet ikke er rusten ved bearbejdning, og vil hermed ikke være rusten ved levering. Det rustne look vil komme med tiden. For at fremme rustprocessen, kan man spraye en blanding af eddikesyre og vand jævnt ud over højbedets flader. Følg flaskens anvisninger mht. til blandingsforhold.

Kompostbeholderen leveres usamlet. Bolte og møtrikker medfølger.

Husk vi også fremstiller produkter efter dine ønsker og behov. Kontakt os ved interesse.

Yderligere information

Størrelse 100 × 100 × 100 cm
Materialer

galvaniseret stål, råt stål