Sneglekant til højbede

fra 34,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Med en sneglekant til højbede fra Thy Metal, undgår du ubudne gæster i dine bede. Sneglekanterne er stilet, og passer perfekt på dine højbede.

Denne sneglekant giver dig en nem installation, på vores Thy-Metal højbede du skal blot hænge kanten ned over rammen, hvor efter du bruger samlebeslaget til at låse hjørnerne.  Sammen med den nemme installation giver den ombukkede kant et luksuriøst produkt, til dig der vil forkæle din have med lidt ud over det normale.

Sneglekanten produceres i både galvaniseret stål, almindeligt råt stål og til sidst cortenstål.  Stålet holder den flotte finish, og i rå stål der med tiden får et råt rustlook. Bemærk stålet ikke er rusten ved bearbejdning, og vil hermed ikke være rusten ved levering. Det rustne look vil komme med tiden.

OBS! Vores sneglekanter følger målene på vores højbeds sider, du kan her se et eksempel på hvordan en bestilling kunne se ud.

Du kan finde vores højbede til sneglekanterne her.

Hvis i har spørgsmål eller andre ønsker til jeres højbede så tag endelig kontakt til os på 81 10 43 49 eller på info@thy-metal.dk

Et højbed med målet 225x90x60 består af 4 sider på 105cm, 2 sider på 75cm og til sidst 4 hjørner. Du skal derfor bestille følgende:

4 stk. 105cm snegle kanter
2 stk. 75 snegle kanter
4 stk. hjørne snegle kanter
10 stk. snegle kant samlebeslag.

Yderligere information

Materiale

Galvaniseret stål, Råt stål, Corten stål

Sneglekant for højbede

105cm side, 75cm side, 45cm side, Hjørne, Samlebeslag