23. marts 2017

Få dine produkter specialfremstillet

Drømmer du om et juletræ i galvaniseret stål eller måske en unik lysekrone, som ingen andre har, så har du muligheden hos Thy Metal. Med egen tegnestue og værksted har vi mulighed for at opfylde næsten ethvert ønske, du måtte have.

Skab din personlige stil

Tendensen har altid været der, men den har taget til i løbet af de seneste år. Ønsket om at skabe en helt unik stil i hjemmet eller haven ligger mange nært. Vi vil kunne afspejle vores identitet i vores hjemmelige omgivelser, og med Thy Metal har du nu mulighed for det.

Har du ønske om en plantekasse i en bestemt udformning eller en skulptur til haven, så kan vi producere det for dig.

Fremstillingen af specialprodukter er selvfølgelig lidt dyrere, eftersom det tager tid at tegne produkterne samt indstille maskinerne, men fordelen er, at du får et produkt, som matcher dine behov. Samtidig får du et produkt med en lang levetid, netop fordi vi alene arbejder i galvaniseret stål.

Del gerne dine idéer med os, så hjælper vi dig i mål med dine projekter.

Kontakt os på tlf. 81 10 43 49 eller mail info@kk-metal.dk.