Hos Thy-Metal er vi vores egen produktion, og dette betyder, at vi kan producere de ting, som giver mening til hjemmet, haven og i parken.

Med et cortenstål hegn fra Thy-Metal, har du mulighed for at skabe privatliv på terrassen eller bruge det som et læhegn. Cortenstål hegnet produceres i enten corten stål, der får det flotte rustne look, eller i galvaniseret stål, der vil beholde det blanke look.

Cortenstål hegn – læ og afskærmning

Mangler du læ og afskærmning i din have eller til din virksomhed, så skal du gøre dig selv den tjeneste at se nærmere på vores cortenstål hegn! Vores stålhegn er opbygget af store plader i cortenstål, og med en tykkelse på 2 mm. får du et utrolig stabilt hegn med et ultralet udtryk. Netop det stabile og lette samlet i ét er det, stålhegn kan, og det er også det, vi er specialister i.

De cortenstål hegn til haven, du ser her på siden, har flere funktioner. Du kan for eksempel bruge dem som læhegn, hvis du har et åbent udemiljø med tendens til vind. Du kan også bruge dem som afskærmning, hvis der for eksempel er frit kig til din have. Du får altså både læ og afskærmning i ét og samme stålhegn.

Når du køber et cortenstål hegn til haven her hos os, får du samtidig et komplet vedligeholdelsesfrit hegn. Cortenstål er nemlig et materiale, der passer sig selv, og som i takt med at det patinerer, får mere og mere af den traditionelle rustfarve, som er meget moderne i dag.

Lad os hjælpe dig i mål

Her hos os står vi selv for både design og produktion af vores produkter, og det giver os en helt unik mulighed for at tilbyde vores kunder speciallavede produkter som for eksempel cortenstål hegn i specialmål. Er du interesseret i vores flotte stålhegn på specialmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon 81 10 43 49 eller skriv en mail til info@thy-metal.dk, så finder vi frem til en god løsning sammen.

Se nærmere på hele vores sortiment af produkter – blandt andet cortenstål hegn – i høj kvalitet og gode materialer lige her.