Her ser du resultatet af moderne håndværk kombineret med topmoderne maskiner og der er kræset for detaljerne. Højbedene er fremstillet af metalvirksomheden KK Metal, der har mere end 50 års erfaring med bearbejdning af stål. Højbedene fås i to forskellige højder og fire forskellige modeller. S-form, U-form, L-form og firkantet – med flere forskellige mål. Højbedene står solidt, er urokkelige og holder den flotte overflade.

Højbede med et Kvalitetsstempel fra Thy

Hos Thy-metal har vi igen været i tegnestuen, og denne gang er det blevet til disse 4 forskellige slags højbede. Højbedene produceres i stærke og robuste materialer, der tåler alt slags vejr. Både det galvaniserede stål og det rå stål, kan klare hård frost og står stærkt og solidt på jorden.

Har du spørgsmål til vores højbede er du altid velkommen til, at kontakte os på telefon 21 17 13 79 eller mail info@thy-metal.dk.

Stort udvalg

Hos Thy Metal er det muligt at få sammensat et højbed, som passer perfekt til din have. Vi har valgt at tilbyde over 150 forskellige løsninger. Det betyder du bl.a. kan bruge den til indramning af din køkkenhave, terrasse eller mere traditionelt i rækker. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Højbede med specialmål

Kan du ikke finde, hvad du leder efter i sortimentet på thy-metal.dk, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har dygtige tekniske tegnere og egen produktion, og kan derfor hjælpe med at fremstille specialprodukter efter behov. Har du et ønske om bestemte materialer eller størrelser, så kontakt os og lad os høre om dit projekt.