Blomsterkummerne er fremstillet af metalvirksomheden KK Metal, der har mere end 50 års erfaring med bearbejdning af stål. Der er kræset for detaljerne, og her ser du resultatet af moderne håndværk kombineret med topmoderne maskiner. Blomsterkummerne fås i tre forskellige størrelser og tre forskellige modeller – med eller uden mønster. Bag mønstret er der sort folie, der holder jorden inde.

 • Blomsterkumme med fuld mønster

  Pris: fra 649,00 kr.
 • Blomsterkumme med mønster øverst

  Pris: fra 499,00 kr.
 • Blomsterkumme uden mønster

  Pris: fra 449,00 kr.
 • Saml selv Blomsterkumme

  Pris: fra 399,00 kr.

Blomsterkummer i lækre kvalitetsmaterialer

Hos Thy Metal har vi specialiseret os inden for fremstilling af blomsterkummer, som holder til det danske vejr. Vores blomsterkummer er fremstillet af 1,5 mm tykt galvaniseret stål med flotte sammenføjninger og lækre detaljer. De solide kummer fås i tre forskellige modeller; enten blank, med 2 rækker mønster øverst eller med mønster på hele fladen. Dermed er der en blomsterkumme for enhver smag, uanset om du er til det stilrene look eller til et udtryk med mange detaljer. Bag mønstret er der sort plastic, som bryder det blanke look, som det galvaniserede stål giver.

Er du på udkig efter blomsterkummer til din have, terrasse eller alten – se udvalget af solide galvaniserede krukker på www.thy-metal.dk.

Store blomsterkummer

Thy Metals blomsterkummer kommer i tre forskellige størrelser, hvor den mindste måler 31 x 31 x 40 cm og den største måler 40 x 40 x 60 cm. Stil dem enkeltvis eller tre sammen i forskellige størrelser, så kan du skabe et hyggeligt udendørsmiljø, hvad enten det er på altanen, terrassen eller ved indgangspartiet. De store blomsterkummer fra Thy Metal har god volumen og kan bruges både til plantning af små træer, blomster og krydderurter. Har du en stor have eller altan, vil de store blomsterkummer fra Thy Metal bryde de store flader og samtidig skabe en flot sammenhæng med det øvrige. Det galvaniserede stål falder perfekt ind sammen med andre af naturens materialer som træ og sten.

Har du spørgsmål til vores blomsterkummer, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 21 17 13 79 eller mail info@thy-metal.dk.

Blomsterkummer i jern

Thy Metals blomsterkummer er fremstillet i galvaniseret jern og kan dermed holde til at stå ude i al slags vejr, selv frostvejr. På grund af de holdebare materialer er der rigtig mange virksomheder, institutioner og butikker, som har valgt at have blomsterkummer fra Thy Metal til at stå uden for deres indgangsparti eller i deres firmahave. Grundet de frostsikre materialer kan de stå udenfor hele året rundt.

Er du på udkig efter blomsterkummer i jern til din have eller terrasse, bør du se nærmere på de flotte blomsterkummer fra Thy Metal. Her får du kvalitet til en god pris, hvor alle kan være med.

Blomsterkummer med specialmål

Kan du ikke finde, hvad du leder efter i sortimentet på thy-metal.dk, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har dygtige tekniske tegnere og egen produktion og kan derfor hjælpe med at fremstille specialprodukter efter behov. Har du et ønske om bestemte materialer eller størrelser, så kontakt os og lad os høre om dit projekt.