Plantekasserne på siden her er fremstillet af metalvirksomheden KK Metal, der har mere end 50 års erfaring med bearbejdning af stål. Der er kræset for detaljerne, og her ser du resultatet af moderne håndværk kombineret med topmoderne maskiner. Plantekasserne fås i tre forskellige størrelser og tre forskellige modeller – med eller uden mønster. Bag mønstret er der sort folie, der holder jorden inde.

Se hele udvalget herunder.

 • Blomsterkumme med fuld mønster

  Pris: fra 649,00 kr.
 • Blomsterkumme med mønster øverst

  Pris: fra 499,00 kr.
 • Blomsterkumme uden mønster

  Pris: fra 449,00 kr.
 • Saml selv Blomsterkumme

  Pris: fra 399,00 kr.

Plantekasser i høj kvalitet

Hos Thy Metal har vi specialiseret os inden for fremstilling af plantekasser i metal og stål, som holder til det danske vejr. Vores plantekasser er fremstillet af 1,5 mm tykt galvaniseret stål med flotte sammenføjninger og lækre detaljer. De solide kasser fås i tre forskellige modeller; i blank udførsel med 2 rækker mønster øverst eller med mønster på hele fladen. Dermed er der en udendørs plantekasse for enhver smag, uanset om du er til det stilrene look eller til et udtryk med mange detaljer. Bag mønstret er der sort plastic, som bryder det blanke look, som det galvaniserede stål giver.

Er du på udkig efter høje plantekasser til din have, terrasse eller alten, kan du se udvalget af solide galvaniserede kasser på siden herover.

Plantekasser i flere størrelser

Thy Metals plantekasser kommer i tre forskellige størrelser, hvor den mindste måler 31 x 31 x 40 cm og den største måler 40 x 40 x 60 cm. Stil dem enkeltvis eller tre sammen i forskellige størrelser, så kan du skabe et hyggeligt udendørsmiljø, hvad enten det er på altanen, terrassen eller ved indgangspartiet. De store plantekasser i stål fra Thy Metal har god volumen og kan bruges både til plantning af små træer, blomster og krydderurter. Har du en stor have eller altan, vil de høje plantekasser fra Thy Metal bryde de store flader og samtidig skabe en flot sammenhæng med det øvrige. Det galvaniserede stål falder perfekt ind sammen med andre af naturens materialer som træ og sten.

De kantede former som vores plantekasser er udført i, passer godt ind i alle haver og udemiljøer, og de er nemme at matche med andre krukker og havemøbler. Det underspillede design lader kasserne tale for sig selv, og selvom udtrykket er simpelt, er du aldrig i tvivl om den høje kvalitet. Den kan nemlig både ses og mærkes.

Har du spørgsmål til vores plantekasser, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 81 10 43 49 eller mail info@thy-metal.dk.

Indret det perfekte udemiljø

Med de udendørs plantekasser, som du ser på siden her, har du alle muligheder for at indrette det helt perfekte og hyggelige udemiljø i den have, på din terrasse eller ved din hoveddør. De høje plantekasser kan sagtens stå alene, og på grund af størrelsen er der plads til de store planter eller mindre træer. Går du efter de mindre modeller, ser det flot ud at stille flere sammen – på den måde skaber du et hyggeligt og levende look.

En af de største fordele ved vores produkter er materialerne! Uanset om du vælger en plantekasse i stål eller en plantekasse i metal, får du en enormt solid og holdbar løsning, som ikke kræver nogen vedligeholdelse. De kan nemt stå ude hele året, og det fritager dig for at skulle løfte dem ind og ud af skuret, hver gang årstiderne skifter.

Lækre og solide kvalitetsmaterialer

Thy Metals plantekasser er fremstillet i galvaniseret jern, metal og stål og kan dermed holde til at stå ude i al slags vejr, selv frostvejr. På grund af de holdbare materialer er der rigtig mange virksomheder, institutioner og butikker, som har valgt at have vores plantekasser til at stå uden for deres indgangsparti eller i deres firmahave. Grundet de frostsikre materialer kan de stå udenfor hele året rundt.

Er du på udkig efter plantekasser i jern til din have eller terrasse, bør du se nærmere på de flotte modeller på siden herover. Her får du kvalitet til en god pris, hvor alle kan være med.

Plantekasser med specialmål

Kan du ikke finde, hvad du leder efter i sortimentet på thy-metal.dk, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har dygtige tekniske tegnere og egen produktion og kan derfor hjælpe med at fremstille specialprodukter efter behov. Har du et ønske om bestemte materialer eller størrelser, så kontakt os og lad os høre om dit projekt.

Vi er vant til at arbejde i forskellige materialer, og om du er på udkig efter udendørs plantekasser i metal eller plantekasser i stål, er der gode muligheder for at få det lige netop, som du ønsker det.

Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os. Ring til os på telefon 81 10 43 49 eller skriv en mail til info@thy-metal.dk. Vi ser frem ril at høre fra dig!