Græskanter i højeste kvalitet

Græskanterne er fremstillet af metalvirksomheden KK Metal, der har mere end 50 års erfaring med bearbejdning af stål. Der er kræset for detaljerne, og her ser du resultatet af moderne håndværk kombineret med topmoderne maskiner.

Med græskanter fra Thy Metal kan du nemt holde styr på græsset. Den kan fungere som en flot afgrænsning mellem to forskellige elementer i haven, uanset om det er græs og fliser eller grus og jord. Med græskanten presset godt ned i jorden undgår du, at græssets rødder breder sig uønsket.

Græskanter giver det sidste pift til din have

Græskanter fra Thy Metal kan du benytte alle steder i din have. Den giver dig mulighed for at skabe flotte rammer omkring dine bede, og dermed er kanten ideel til at holde styr på græsplænen, enten langs din terrasse eller som afskæring til dine bede.
Flere og flere danskere tilbringer mere tid ude i haven, og især når den danske sommer viser sig fra sin bedste side. Man bruger meget tid på at holde højbede i orden og plænen flot slået. Så hvorfor ikke give haven det sidste pift med den originale græskant i corten stål, stål eller jern fra Thy Metal.

Mange steder ser man græskanter lavet i plastik, oftest i en grøn farve for at skjule den. Hos Thy Metal har vi via vores moderselskab KK Metal speciale inden for metal- og stålbranchen. Vil vi gerne vise danskerne, hvordan græskanter i stål kan klæde din have.

Du kan vælge mellem to varianter af vores græskanter. Vi producerer nemlig vores græskant i en galvaniseret version og i en rust-udgave. Men den galvaniserede udgave får du et produkt, som vil beholde sin blanke overfalde og stå med en flot finish. Den rustne udgave er til dig, som gerne vil have et rustikt look i haven. Hvis du gerne vil have rustprocessen til at gå hurtigere, kan du spraye en blanding af eddikesyre og vand ud over overfladerne.

Vi har bukket græskantens øverste kant for at udgår skarpe kanter i haven, når børene løber rundt og leger. Herudover er den bukkede kant med til at give elegance og mere fylde over dine bede.

Du kan dreje og forme din kant som du vil. Kanterne fra Thy Metal er nemme at sno, det vil sige at du nemt vil kunne dreje græskanten i corten stål rundt om en busk, hvis du ønsker dette. På de vedlagte produktbilleder kan du se, hvordan vi har ladet græskanterne følge vores fliser rundt langs græsplænen.

Nem at placere i haven

Hos Thy Metal gør vi meget ud af, at det skal være nemt for kunden. Derfor har vi sørget for, at kanterne er nemme at sætte i din have. Du skal blot tage et enkelt spadestik rundt om dit bed eller græsplæne. Herefter kan du stille og roligt trykke kanten på plads.
Du kan vælge at anbringe græskanten helt nede under plænen, så du stadig kan køre helt ud over kanten med græsslåmaskinen. Det er også en mulighed, at du lader græskanten stikke synlig op og lader dem blive en del af din udsmykning i haven. Det er kun din fantasi, der sætter grænser!

Har du ikke allerede kanter i din have, kan det måske være svært at forestille sig, hvor stor en forskel de rent faktisk kan gøre på det visuelle plan. Med en græskant i stål eller jern får du en rå og elegant afgrænsning af enten bed, plæne eller terrasse, og det giver en enorm ro for dit blik.

Græskanterne i stål, corten stål og jern er som nævnt bøjelige, og det gør dem meget nemme at placere lige netop der, hvor du ønsker det. Når du har sat dem i jorden, er de til gengæld yderst robuste, og de går ikke ud af form. På den måde får du det absolut bedste fra begge verdener!

Græskanter i jern, stål eller corten stål

Græskanter i sig selv giver som sagt en have med et meget afrundet og smukt udtryk, og med vores gode muligheder for at variere udtrykket, får du også en stor valgfrihed i forhold til looket på dem.

Vælger du for eksempel græskanter i jern, får du et poleret udtryk, som passer rigtig godt ind i haver, hvor lige linjer vægter højt. Vælger du derimod græskanter i corten stål, får du det mere rustlignende udtryk, som – afhængig af hvordan din have ellers ser ud – kan trække udtrykket i alle retninger; corten stålet kan både have det stringente og det mere legende udtryk.

Uanset hvilken løsning du vælger, kan vi lave det, så det passer helt perfekt ind i din have. Skal det være græskanter i stål? Græskanter i jern eller måske i corten stål? Lad os mødes om dine idéer og føre dem ud i livet!

Kontakt os for et specialprodukt til lige nøjagtigt din have

Rækker produkterne i vores sortimentet ikke til at indfri dine fantasier, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Her hos Thy Metal har vi nemlig vores egen tegnestue, hvor professionelle tegnere sidder klar til at lytte til dine ønsker. Efterfølgende kan vi via vores egen produktion lynhurtigt producere din nye græskant i corten stål, jern eller stål, så du kan få dem hjem i haven.

Det at vi selv står for både design og produktion, giver os en stor fleksibilitet – både i forhold til vores eget arbejde, men også i forhold til at gøre vores kunder glade og tilfredse. Der er groft sagt ingen grænser for, hvad vi kan lave – uanset om du foretrækker dine græskanter i jern eller noget helt andet.

På siden herover ser du vores udvalg af græskanter og tilbehør som for eksempel beslag og vinkelbeslag. Er du i tvivl om noget i forhold til en eventuel bestilling, kan du altid tage fat i os på mail info@thy-metal.dk eller på telefon 81 10 43 49. Vi ser meget frem til at høre fra dig og til at spille en rolle i realiseringen af dine største havedrømme.