Græskanter i højeste kvalitet

Græskanterne er fremstillet af metalvirksomheden KK Metal, der har mere end 50 års erfaring med bearbejdning af stål. Der er kræset for detaljerne, og her ser du resultatet af moderne håndværk kombineret med topmoderne maskiner.

Med græskanter fra Thy Metal kan du nemt holde styr på græsset. Den kan fungerer som en flot afgrænsning mellem to forskellige elementer i haven, enten det er græs og fliser eller grus og jord. Med græskanten presset godt ned i jorden, undgår du at græssets rødder breder sig uønsket. Andre kalder det kantafgrænsning, bedafgrænsning, bedkanter hos Thy Metal har vi dog valgt at kalde det for græskanter

Græskanter giver det sidste pift til din have

Græskanter fra Thy Metal kan du benytte alle steder i din have. Græskanten fra The Metal giver dig mulighed for at skabe flotte rammer omkring dine bede. Græskanten er ideel til at holde styr på græsplænen, enten langs din terrasse eller som afskæring til dine bede.
Flere og flere danskere tilbringer mere tid ude i haven, og især når den danske sommer viser sig fra sin bedste side. Man bruger meget tid på at holde højbede i orden og plænen flot slået. Så hvorfor ikke give haven det sidste pift med den originale græskant fra Thy Metal.

 

Mange steder ser man græskanter lavet i plastik, oftest i en grøn farve for at skjule den. Hos Thy Metal har vi via vores moderselskab KK Metal speciale indenfor metal og stålbranchen. Vil vi gerne vise danskerne hvordan græskanter i stål kan klæd din have.

Du kan vælge mellem to varianter af vores græskanter. Vi producerer vores græskanten i en galvaniseret og en rust udgave. Men den galvaniseret udgave får du et produkt, som vil beholde sin blanke overfalde og stå med et flot finish. Den ruste udgave er til dig som gerne vil have et rustikt look i haven. Hvis du gerne vil have rustprocessen til at gå hurtigere, kan du spraye en blanding af eddikesyre og vand ud over overfladerne.

Vi har bukket græskantens øverste kant for at udgår skarpe kanter i haven, når børene løber rundt og leger. Herudover er den bukkede kant med til at give elegance og mere fylde over dine bede.

Du kan dreje og forme din græskant som du vil. Græskanterne fra Thy Metal er nemme og sno, det vil sige at du nemt vil kunne dreje græskanten til at rundt om en busk hvis du ønsker dette. På de vedlagte produktbilleder kan du se hvordan vi har ladet græskanterne følge vores fliser rundt langs græsplænen.

 

Nem at placere i haven

Hos Thy Metal gør vi meget ud af at det skal være nemt for kunden. Derfor har vi sørget for at græskanterne er nemme at sætte i din have. Du skal blot tage et enkelt spadestik rundt om dit bed eller græsplæne. Herefter kan du stille og roligt trykker græskanten på plads.
Man kan vælge at anbringe græskanten helt nede under plænen, så du stadig kan køre helt ud over kanten med græsslåmaskinen. Det er også en mulighed at du lader græskanten stikke synlig op og lader dem blive en af din udsmykning i haven. Igen vil vi i Thy Metal lade din fantasi sætte grænserne.

 

Kontakt os for et special produkt til lige nøjagtig din have

Rækker produkterne i vores sortimentet ikke til at indfri dine fantasier, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Hos Thy Metal har vi egen tegnestue, men professionelle tegner som sidder klar til at lytte til dine ønsker. Efterfølgende kan vi via vores egen produktion lynhurtigt producerer dit produkt, så du kan få dem hjem i haven.