Med et bålfad fra Thy Metal får du et produkt hvor der er kræset detaljen. Bålfadet er produceret af metalvirksomheden KK Metal, der har mere end 50 års erfaring med bearbejdning af stål. Med et bålfad fra Thy Metal får du et produkt som vil passe ind i alle haver og terrasser.

 • Bålfad – Lille

  Pris:1.295,00 kr.
 • Bålfad – Stor

  Pris:1.895,00 kr.
 • Rist til lille bålfad

  Pris: fra 695,00 kr.
 • Rist til stort bålfad

  Pris: fra 895,00 kr.

Levende ild som samlingspunkt

I disse moderne tider, hvor især mange unge tilbringer meget tid inde foran skærmen. Kan mange godt glemme hvordan man før i tiden tilbragte meget tid udendørs. Et bålfad kan være med til at samle familien udendørs.

Hos Thy Metal vil vi gerne give dig et bålfad der kan skabe hygge på terrassen. Når den danske sommer viser sig fra sin bedste side kender vi alle til følelsen af at side foran et glitrende bål og nyde lidt koldt til ganen.
Med et bålfad fra Thy Metal vil vi gerne give dig muligheden for at gøre glæden mobilt. I takt med at du let kan pakke vores bålfad sammen, kan du flytte familiehygge ned til stranden og nyde vandet i baggrunden.
At side rundt om et bålfad kan være øjeblikket, hvor man har mulighed for at vende livets store og små udfordringer.

 

Bålfad fra Thy Metal

Vores bålfad i sig selv er en dekorativ løsning du kan placere hvor som helst. Dog anser vi bålfadet som et multifunktionelt produkt, og kun din fantasi som forbruger sætter grænserne for hvor og hvordan bålfadet kan benyttes. Når familien er samlet omkring bålet, er det oplagt at røre en snobrødsdej man kunne side og hygge sig med. Via bålfadets opbygning vil det også være ideelt at ligge en rist på bålstedet, herved vil fadet kunne fungere som en grill.

 

Værd forsigtig når du anvender åben ild og bålfadet

Når du anvender åben ild skal du være forsigtig med placeringen. Vi anbefaler at du anbringer bålfadet på en stabil og flad overflade, for at undgå evt. farlige situationer ved at bålfadet skulle vælte. Når man har med åben ind og gøre skal man som udgangspunkt altid være forsigtig. Du skal være særlig opmærksom hvis du anvender bålfadet i særlige tørre områder. Ligesom du skal være opmærksom på at børn ikke kommer galt afsted ved bålfadet