Med et bålfad eller en terrassevarme fra Thy Metal får du et produkt, hvor der er kræset for detaljen. Vores produkter er produceret af vores modervirksomhed KK Metal, der har mere end 50 års erfaring med bearbejdning af stål. Med et bålfad eller terrassevarmer fra Thy Metal får du et produkt, som vil passe ind i alle haver og terrasser. Produkterne er bygget op i corten stål, der sikrer lang levetid, og med tiden får det smuk patina og hermed det flotte rustne look, der er meget moderne.

OBS! Vi anbefaler, at man ikke stiller produkter med åben ild på brandbare overflader!

Vores forskellige bålfade

Her hos Thy Metal producerer vi bålfade til haven i forskellige størrelser, former og materialer. Fælles for alle de modeller, du ser på siden herover, er den tårnhøje kvalitet – den går vi nemlig ikke på kompromis med!

Vi producerer både en lille og en stor model af vores bålfad, ligesom du også kan få et bålfad, som du kan sætte ned i vores højbede, hvis du har sådan ét i forvejen! Hvis ikke, kan du købe det hele samlet her. Her hos os tænker vi både på design, materiale og funktionalitet, og derfor er der oplagt mulighed for at finde de helt smarte løsninger her hos os.

Vores bålfade er naturligvis lavet på en måde, så de er lette at flytte rundt. Lige netop flytbarheden er nemlig den primære forskel på et bålsted og et bålfad. Fadet kan du let flytte rundt i haven og således tænde det, hvor det passer dig og dine gæster.

Holdbare materialer

Vi og vores samarbejdspartnere er specialister i at arbejde i materialer som jern og stål, og det gør. At vi ved alt om at få det absolut bedste ud af materialerne.

Med vores bålfade i stål får du et enormt robust produkt, som både kan holde til at blive flyttet på, og som kan holde til at stå ude i alt slags vejr. Stålet mister ikke sin holdbarhed af at stå udenfor. Udtrykket ændrer sig, som bålfadet i stål patinerer, men det synes mange rent faktisk er pænt!

Vælger du et bålfad til haven i cortenstål, får du i høj grad et produkt, som ændrer udtryk med tiden. Når det udsættes for vind, vejr og brug, får det den ikoniske rustfarve, som er blevet yderst moderne.

Levende ild som samlingspunkt

I disse moderne tider, hvor især mange unge tilbringer meget tid inde foran skærmen, kan mange godt glemme, hvordan man før i tiden tilbragte meget tid udendørs. Et bålfad til haven kan være med til at samle familien udendørs, og her kan man skabe en masse gode minder sammen.

Hos Thy Metal vil vi gerne give dig et produkt, der kan skabe hygge på terrassen. Når den danske sommer viser sig fra sin bedste side, kender vi alle til følelsen af at sidde foran et glitrende bål og nyde lidt koldt til ganen.
Med et bålfad fra Thy Metal får du muligheden for at gøre glæden mobil. I takt med at du let kan pakke vores fad sammen, kan du flytte familiehygge ned til stranden og nyde vandet i baggrunden.
At sidde rundt om et bålfad kan være øjeblikket, hvor man har mulighed for at vende livets store og små spørgsmål.

Bålfad og tilbehør fra Thy Metal

Vores bålfad i sig selv er en dekorativ løsning, du kan placere hvor som helst. Dog anser vi bålfadet som et multifunktionelt produkt, og kun din fantasi som forbruger sætter grænserne for, hvor og hvordan fadet kan benyttes. Når familien er samlet omkring bålet, er det oplagt at røre en snobrødsdej sammen og sidde med hver sit snobrød om bålet.

Via bålfadets opbygning vil det også være ideelt at lægge en rist på fadet, og herved vil fadet kunne fungere som en grill. På siden herover finder du også rister i forskellige størrelser, som passer til vores bålfade. Risten er naturligvis udformet, så den passer til vores fade, og kvaliteten er helt i top. Du kan både vælge risten i almindeligt stål og i rustfrit stål, og der er altså mulighed for at få det, som du gerne vil have det.

Vær forsigtig når du anvender åben ild

Når du anvender åben ild, skal du være forsigtig med placeringen. Vi anbefaler, at du anbringer bålfadet på en stabil og flad overflade for at undgå eventuelle farlige situationer ved, at fadet skulle vælte. Når man har med åben ild at gøre, skal man som udgangspunkt altid være forsigtig. Du skal være særligt opmærksom, hvis du anvender fadet i særlige tørre områder, ligesom du skal være opmærksom på, at børn ikke kommer galt afsted ved bålfadet.

Husk desuden også at respektér eventuelle forbud mod åben ild i tørkeperioder. Forbuddet gælder nemlig typisk også kulgril og bålfade i egen have!

Sikkerhed er det absolut vigtigste element, når man har med ild at gøre, og selvom vi har producerer og designet vores fade med sikkerhed for øje, skal du som forbruger også gøre dit for at passe på!

Find det hele hos Thy Metal

Her hos Thy Metal er vi kendte for den høje kvalitet på vores produkter, og det er også netop kvaliteten, som vi står helt inde for og er stolte af. Vi designer selv vores produkter, og vi er også med inde over selve produktionen, og på den måde har vi en hånd med i alle processer.

For dig betyder det ikke blot høj kvalitet. Det betyder også, at du har mulighed for at få specialdesignet produkter, hvis du har nogle konkrete ønsker til et bålfad til haven. Du skal derfor aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har ønsker til produkter i andre størrelser eller former. Ring til os på 81 10 43 49 eller skriv en mail til info@thy-metal.dk.

Se nærmere på vores udvalg af flotte bålfade i stål og bålfade til haven herover!