Her på siden ser du vores udvalg af fin og ærefuld pynt til gravsteder. Du finder både spejlbassiner, skilte med tekst samt bogstaver, som du kan lægge på graven.

Alt vores pynt til gravsteder er udført i stål, og det vil derfor holde sig pænt i mange år – og så er det fuldstændig vedligeholdelsesfrit!

Se nærmere på vores udvalg af gravpynt og vælg det, som giver dine kære den sidste og smukkeste ære.

Smukke skilte med tekst

Har du mistet én, som stod dig kær, har du garanteret haft lyst til at sende dem en allersidste hilsen – det kan du med vores fine skilte med tekst, som er det perfekte pynt til gravsteder. Vælg det skilt med teksten, som passer bedst til din situation. Find blandt andet versioner med teksten ”Mor”, ”Far”, ”Tak for alt” og ”Mindet lever”.

Behøver din pynt til gravsted ikke være en besked som sådan, er et hjerte altid på sin plads. Det er et helt universalt tegn for kærlighed og savn, og derfor finder du også forskellige typer af hjerter her på siden. Vi producerer både hjerter i stål, der kan lægges ned på selve graven, og vi producerer hjerter, som du kan stikke i jorden, så de svæver over jorden. Det perfekte gravpynt!

Indbydende spejlbassiner

Må pynten til gravstedet gerne være lidt anderledes, har vi her hos Thy Metal et smukt og fortryllende bud på pynt til gravstedet; nemlig et spejlbassin. Et spejlbassin er et lille bassin med lidt vand i, og vandet giver smukke refleksioner af lyset, når det rammer vandoverfladen. Der er liv i vand, og når det blæser, vil vandet bevæge sig, og netop denne bevægelse er en symbolsk og smuk ting på et gravsted, hvor stemningen ellers godt kan være trykket og trist.

Vores spejlbassiner fungerer også som fuglebad, hvilket i høj grad også kan give liv. Spejlbassinerne kommer i forskellige former og størrelser, og de er alle udført i stål. Stålet gør dem enormt vejrbestandige, og dette er en type pynt til gravsted, som ikke kræver vedligeholdelse overhovedet. Stålet holder sig pænt år efter år, og når det patinerer, er det på en smuk og indbydende måde.

Find det hele her hos os

Er du på udkig efter unik pynt til gravsteder, er du havnet det helt rette sted! Vi producerer stålkonstruktioner og gravpynt i allerhøjeste kvalitet, i smukke designs og i materialer, der ikke forgår. Investerer du i gravpynt her hos os, vil du have glæde og gavn af det i rigtig mange år frem.

Har du særlige ønsker til pynt til gravstedet, er du altid velkommen til at kontakte os! Vi har en finger med i spillet i alle produktionens faser, og derfor kan vi også tilbyde vores kunder unikke specialproduktioner. Ring til os på telefon 81 10 43 49 eller skriv en mail til info@thy-metal.dk. Så finder vi på noget smukt sammen!