De pæne kompostbeholdere, som du ser her på siden, er fremstillet af metalvirksomheden KK Metal, der har mere end 50 års erfaring med bearbejdning af stål.

Der er kræset for detaljerne, og her ser du resultatet af moderne håndværk kombineret med topmoderne maskiner. Vores kompostbeholdere fås i både galvaniseret stål og i råt stål.

Bredt udvalg af kompostbeholdere

Her hos Thy-Metal er vi specialister i at designe og producere smukke udendørs brugsting som for eksempel vores kompostbeholdere, som du ser på siden herover.

Kompostbeholderen bruges til at omdanne organisk affald fra din husholdning til brugbar gødning i haven, og den skal altså stå frit i din have hele året. Det ved vi godt her hos Thy Metal, og derfor er vores beholdere også udført i solide materialer som stål, der er lavet til at stå ude hele året rundt. Der kræves ingen vedligeholdelse af beholderne – lige modsat, tværtimod. Materialerne bliver blot flottere og flottere i takt med, at de patineres af vind og vejr.

Designet på vores kompostbeholdere er både smukt og funktionelt. Hulmønstret sikrer, at vand kan løbe ud, og samtidig får komposten ilt, ligesom den omdannede CO2 nemt kan komme ud af beholderen igen.

Hos Thy Metal producerer vi forskellige typer af beholdere. Den åbne kompostbeholder er en beholder, der er åben i toppen. Det gør det meget nemt at vande, ligesom regnen helt af sig selv kan klare størstedelen af opgaven. Den ene side kan løftes op, så du let kan få komposten ud, når tiden er til det. Med en åben kompostbeholder får du et pænt og praktisk produkt i ét!

Den lukkede kompostbeholder har både bund og låg, og i bunden er der naturligvis udskåret huller, så væsken selv kan løbe fra beholderen. Låget har den designmæssige funktion, at denne model adskiller sig fra den føromtalte. En lukket kompostbeholder er ikke blot pæn og praktisk; her er der også tale om en rottesikret kompostbeholder! Du kan nemlig ikke sige kompost uden også at sige skadedyr, og derfor er det en kæmpe fordel, at dette er en rottesikret kompostbeholder.

Alt er muligt hos Thy Metal

Her hos os er alt muligt, og det er det, da vi selv står for både design og produktion! Derfor er vi i stand til at imødekomme stort set alle ønsker og dermed skabe fleksible og personlige løsninger.

Vores beholdere fås både i galvaniseret stål og i corten stål. Med det galvaniserede stål får du den pæne, blanke finish, som vil stå sådan i mange år. Vælger du derimod corten stål, får du en kompostbeholder, der hurtigt får et rustlignende udtryk, og som ændrer sig i udtryk og har positiv gavn af patinaen.

Er du interesseret i en kompostbeholder, kan du med god grund se nærmere på udvalget herover. Passer målene ikke ind i din vision om den perfekte beholder, må du ikke tøve med at kontakte os! Grundet vores store fleksibilitet har vi god mulighed for at tilpasse vores produkter til dig.

Se vores udvalg af flotte kompostbeholdere på siden herover!

Vi glæder os til at høre fra dig!

Når du køber en beholder her hos os, leveres den usamlet. Bolte og møtrikker medfølger, og den er nem og hurtig at samle!

Uanset hvilken model du går efter – om det er en rottesikret og lukket kompostbeholder eller en åben kompostbeholder – så gør vi vores for, at du ender med lige netop det produkt, du har drømt om. Både hvad angår design, materiale og funktion har vi høje krav til os selv, og det har vi, fordi vi gerne vil give vores kunder produkter, der holder sig pæne og funktionsdygtige i mange år frem.

Er du i tvivl om noget, eller har du konkrete spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 81 10 43 49 eller send en mail til info@thy-metal.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!