Her hos Thy Metal forhandler vi flotte kapillærkasse skjulere i moderne design, som passer perfekt ind i din have.

Der er mulighed for at vælge modeller i både corten stål og galvaniseret stål, som begge er rusttræge typer af metal. Læs mere om dette længere nede, hvor vi gennemgår nogle af fordelene ved at vælge at investere i en kapillærkasse skjuler fra vores udvalg.

Vi har en kapillærkasse skjuler til alle drivhuse

Kapillærkasser er en let måde at sikre dine planter en konstant og stabil adgang til vand. Kasserne er bygget til at indeholde store mængder vand, så du undgår at skulle vande hver eneste dag. Dette er specielt praktisk i sommerperioden, når der er godt gang i plantevæksten, eller hvis du har planter, som forbruger store mængder vand.

En kapillærkasse er desværre sjældent flot at se på, og det vil derfor være ærgerligt at have dem stående frit fremme i dit drivhus eller din have. Dette har vi hos Thy Metal dog imidlertid en løsning på, nemlig en kapillærkasse skjuler. Denne smarte skjuler gemmer kapillærkassen bag et lag af stål, så du kan få gavn af de smarte funktioner uden at gå på kompromis med stilen i drivhuset. Vi tilbyder et udvalg af flotte kapillærkasse skjulere, der er designet i et stilrent look, så de passer ind i stort set alle havetyper.

Modstandsdygtige og robuste materialer

Den optimale kapillærkasse skjuler er naturligvis også designet til at kunne klare vind og vejr. Derfor har du her hos os mulighed for at vælge kapillærkasse skjulere i både corten stål og galvaniseret stål, der begge både flotte og robuste materialer.

Corten stål er et rusttrægt metal, som danner et ydre, beskyttende lag i en flot rustrød farve. Dette er en af de foretrukne metalmaterialer, der benyttes udendørs, da det er særdeles holdbart og kun bliver flottere med tiden. Galvaniseret stål er ligeledes et rusttrægt metal, men dette kendetegnes i stedet ved dets metalgrå farve. Du kender det måske fra udendørs gelændere og lygtepæle, hvortil dette stål foretrækkes.

Har du nogle spørgsmål til vores udvalg af kapillærkasse skjulere eller andet, så tøv ikke med at kontakte os på vores mail eller tlf. nr., som du finder her.

Lidt ekstra information om kapillærkasse skjulere

Her hos Thy Metal kan du være helt sikker på, at kvaliteten er i orden, når du investerer i en kapillærkasse skjuler i stål eller jern. Vi er specialister i at producere holdbare, solide og robuste løsninger i jern, metal og stål, og vi står fuldstændig inde for vores produkter – både når det kommer til design, materialer og funktionalitet.

Vores kapillærkasse skjulere er frostsikre, og du skal derfor ikke være bange for uheld, når temperaturerne falder, og vi rammer frysepunktet. Skjulerne er udført i 2 mm. tykt stål, og de er således både meget robuste, men de har også et lækkert, let og moderne udtryk, som passer ind i langt de fleste haver.

Kapilærkasse skjulere til både drivhus og have

Har du et drivhus, har du garanteret også kapillærkasser stående langs kanterne. Det gør nemlig livet som drivhusejer og planteelsker meget nemmere, hvilket vi også har været inde på.

Én ting er dog, at det bliver nemmere, men den hvide flamingo, som kasserne tit er udført i, ser sjældent ret pænt ud. Derfor falder vores kapillærkasse skjulere i jern eller stål også tit på et tørt sted! For uanset om du påtænker at have dem stående i drivhuset, på terrassen eller et helt tredje sted, vil de tjene præcis det formål, de er lavet til.

Når det gælder kapillærkasse skjulere, er det i høj grad materialet, som runder designet af, og derfor er materialevalget heller ikke et ligegyldigt valg. Vælger du en kapillærkasse skjuler i jern, får du et stilrent og blankt udtryk. Falder valget derimod på en kapillærkasse skjuler i stål, vil du i højere grad få en skjuler, som patinerer, og som dermed ændrer udtryk med tiden.

Begge dele er kvalitets- og designmæssigt kloge valg, og det kommer alene an på dig og dine præferencer.

Lad os hjælpe dig i mål

Er du blevet klogere på, om du skal vælge en kapillærkasse skjuler i jern eller en kapillærkasse skjuler i stål, hjælper vi dig med glæde hele vejen i mål. Vi står altid til rådighed, når det gælder gode råd, vejledning og eventuelle ønsker om specialmål. Du kan altid kontakte os enten på mail info@thy-metal.dk eller på telefon 81 10 43 49. Kontakt os endelig ved den mindste tvivl!

Når du investerer i en kapillærkasse skjuler her hos Thy Metal, kan du altid være helt sikker på kvaliteten. Da vi er med i hele tilblivelsesprocessen – fra idé til design til produktion og udførsel – har vi en finger på pulsen hele vejen. Vi kan dermed garantere dig, at det produkt du får hjem, er et produkt i absolut høj kvalitet udført i robuste og flotte materialer og i et design, som vil pynte i alle haver og drivhuse.

Se nærmere på vores flotte kapillærkasse skjulere på siden herover!