Her hos Thy Metal forhandler vi flot designede kapillærkasse skjulere, som passer perfekt ind i din have. Der er mulighed for at vælge modeller i både corten stål og galvaniseret stål, som begge er rusttræge typer af metal. Læs mere om dette længere nede, hvor vi gennemgår nogle af fordelene ved at vælge at investere i en kapillærkasse skjuler fra vores udvalg.

Vi har en kapillærkasse skjuler til alle haver

Kapillærkasser er en let måde at sikre dine planter en konstant og stabil adgang til vand. Kasserne er bygget til at indeholde store mængder vand, så at du undgår at skulle vande hver eneste dag. Dette er specielt praktisk i sommerperioden, når der er godt gang i plantevæksten, eller hvis du har planter, som forbruger store mængder vand.

En kapillærkasse er desværre sjældent flot at se på, og det vil derfor være ærgerligt at have dem stående frit fremme i din have. Dette har vi hos Thy Metal dog imidlertid en løsning på: en kapillærkasse skjuler. Denne smarte skjuler gemmer kapillærkassen bag et lag af stål, så du kan få gavn af de smarte funktioner uden at gå på kompromis med stilen i din have. Vi tilbyder et udvalg af flotte kapillærkasse skjulere, der er designet i et stilrent look, så de passer ind i stort set alle havetyper.

Modstandsdygtige og robuste materialer

Den optimale kapillærkasse skjuler er naturligvis også designet til at kunne klare vind og vejr. Derfor har du her hos os mulighed for at vælge kapillærkasse skjulere i både corten stål og galvaniseret stål, der begge både flotte og robuste materialer.

Corten stål er et rusttrægt metal, som danner et ydre, beskyttende lag i en flot rustrød farve. Dette er en af de foretrukne metalmaterialer, der benyttes udendørs, da det er særdeles holdbart og kun bliver flottere med tiden. Galvaniseret stål er ligeledes et rusttrægt metal, men dette kendetegnes i stedet ved dets metalgrå farve. Du kender det måske fra udendørs gelændere og lygtepæle, hvortil dette stål foretrækkes.

Har du nogle spørgsmål til vores udvalg af kapillærkasse skjulere eller andet, så tøv ikke med at kontakte os på vores mail eller tlf. nr., som du finder her.