Thy-Metal skraldespandsskjuler

Træt af at kigge på den / de kedelige skraldespande?
Så er Thy-Metals skraldespands skjulere helt sikker noget for dig. Her hos Thy-Metal producerer vi pæne skraldespandsskjulere i høj kvalitet og moderne design, og her på siden har vi samlet vores forskellige modeller. Du finder både skraldespandsskjulere til 1, 2 og 3 spande samt skraldespandsskjulere i galvaniseret stål og i cortenstål. Find din favorit herunder og bestil den med det samme.

  • Skraldespandsskjuler til 2 spande

    Pris: fra 3.799,00 kr.
  • Skraldespandsskjuler til 1 spand

    Pris:2.499,00 kr.
  • Skraldespandsskjuler til 3 spande

    Pris:5.099,00 kr.

En pæn skraldespandsskjuler til ethvert behov

Vi hos Thy-Metal er specialiserede i at forskønne udearealer af forskellig art med vores flotte produkter, og særligt vores skraldespandsskjuler er blandt kundernes absolutte favoritter. Vi producerer dem i lækre materialer – galvaniseret stål og cortenstål – og de er ikke bare flotte; de er også enormt praktiske. Det kommer vi videre ind på senere.

I vores produktsortiment finder du både en skraldespandsskjuler til 1 spand, skraldespandsskjuler til 2 spande og skraldespandsskjuler til 3 spande, og derfor har du fuld frihed til at vælge den løsning, som matcher dig bedst. Målene passer naturligvis til de skraldespande, du har stående, og ved at sætte en skraldespandsskjuler op giver du dit hjem et roligere og meget pænere udtryk, end hvis spandene blot står fremme.

Fordelene ved galvaniseret stål og cortenstål

Fordelene ved en skraldespandsskjuler i galvaniseret stål eller cortenstål er mange. Først og fremmest er stål et utrolig solidt materiale, som kan holde til det meste – det kan endda holde til det danske vejr, hvilket ikke siger så lidt. Stålet tager ikke skade af at stå ude året rundt, og det eneste der vil ske, er, at stålets udtryk ændrer sig med tiden.

Skraldespandsskjulerne laves af stålplader på bare 2 mm. Det sikrer et let og eksklusivt look, som garanteret falder i din smag.

Skraldespandsskjuler i galvaniseret stål

Galvaniseret stål er betegnelsen for stål, som er blevet forzinket eller overfladebehandlet med zink, så det er mere modstandsdygtigt og robust over for stål. Det galvaniserede look er det klassiske stål-look, så at sige.

Skraldespandsskjuler i cortenstål

Cortenstål er et enormt vejrbestandigt materiale, som kendetegnes ved sin rustfarve. Det som sker med cortenstål, når det udsættes for sol, regn, sne og lignende, er nemlig, at der hurtigt dannes et mørkebrunt rustlag, som beskytter stålet.

Bestil din skraldespandsskjuler hos Thy-Metal

Det unikke ved at købe din skraldespandsskjuler her hos Thy-Metal er, at den er udtænkt, designet og produceret ét og samme sted – nemlig i Thy. Af den grund kan vi også stå 100 % inde for alle vores produkter, fordi vi selv har været med i hele processen. Vi har styr på materialerne, og vi kan garantere en altid høj, dansk kvalitet.