Er du træt af at kigge på dine kedelige og grimme skraldespande i din indkørsel? Så er Thy Metals skraldespandsskjulere helt sikkert noget for dig. Her hos Thy Metal producerer vi pæne skraldespandsskjulere i høj kvalitet og moderne design, og her på siden har vi samlet vores forskellige modeller. Du finder både skjulere til 1, 2 og 3 spande samt skjulere i galvaniseret stål og i cortenstål.

Find din favorit herunder og bestil den med det samme.

En pæn skraldespandsskjuler til ethvert behov

Hos Thy Metal er vi specialiserede i at forskønne udearealer af forskellig art med vores flotte produkter, og særligt vores skraldespandsskjuler er blandt kundernes absolutte favoritter. Vi producerer dem i lækre materialer – galvaniseret stål og cortenstål – og de er ikke bare flotte; de er også enormt praktiske. Det kommer vi videre ind på senere.

I vores produktsortiment finder du både en skraldespandsskjuler til 1 spand, skraldespandsskjuler til 2 spande og skraldespandsskjuler til 3 spande, og derfor har du fuld frihed til at vælge den løsning, som matcher dig bedst. Målene passer naturligvis til de skraldespande, du har stående, og ved at sætte en skraldespandsskjuler op giver du dit hjem et roligere og meget pænere udtryk, end hvis spandene blot står fremme.

Fordelene ved galvaniseret stål og cortenstål

Fordelene ved en skraldespandsskjuler i galvaniseret stål eller cortenstål er mange. Først og fremmest er stål et utrolig solidt materiale, som kan holde til det meste – det kan endda holde til det danske vejr, hvilket ikke siger så lidt. Stålet tager ikke skade af at stå ude året rundt, og det eneste der vil ske, er, at stålets udtryk ændrer sig med tiden.

Skraldespandsskjulerne laves af stålplader på bare 2 mm. Det sikrer et let og eksklusivt look, som garanteret falder i din smag. Uanset om du vælger vores store model, slipper du altså for følelsen af at have et monstrum stående omkring dine skraldespande. Det lette look er sikret på grund af de tynde plader.

Èn ting er at skraldespandsskjulere i cortenstål og galvaniseret stål scorer mange point på materialerne i sig selv. En anden ting er, at skjuleren er så solidt plantet, at dine skraldespande står sikkert under eventuelle storm- eller uvejr.

Skraldespandsskjuler i galvaniseret stål og cortenstål

Galvaniseret stål er betegnelsen for stål, som er blevet forzinket eller overfladebehandlet med zink, så det er mere modstandsdygtigt og robust over for stål. Med en skraldespandsskjuler i galvaniseret stål får du det helt klassiske stål-look, så at sige.

Cortenstål er et enormt vejrbestandigt materiale, som kendetegnes ved sin rustfarve. Det som sker med cortenstål, når det udsættes for sol, regn, sne og lignende, er nemlig, at der hurtigt dannes et mørkebrunt rustlag, som beskytter stålet.

Udtrykket på de to marialer er meget forskelligt, og dermed skulle det være muligt at finde en løsning, som matcher dine ønsker.

Vi følger med tiden

Der sker rigtig meget med affaldssorteringen herhjemme for tiden, og affaldshåndtering er et område, der er i rivende udvikling. Det gode er, at vi følger med i udviklingen!

Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, om der mon sker ændringer med antallet af skraldespande, du skal have stående i din udendørs skraldespandsskjuler. Kommer der for eksempel flere skraldespande til med tiden, kan du blot føje en enkelt skraldespandsskjuler i cortenstål eller galvaniseret stål til samlingen. Her hos os kan du nemlig få skjulere til alt fra 1 til 3 skraldespande. De udendørs skraldespandsskjulere er lige smukke og praktiske uanset størrelsen.

Bestil din skraldespandsskjuler hos Thy Metal

Det unikke ved at købe din skraldespandsskjuler i cortenstål her hos Thy-Metal er, at den er udtænkt, designet og produceret ét og samme sted – nemlig i Thy. Af den grund kan vi også stå 100 % inde for alle vores produkter, fordi vi selv har været med i hele processen. Vi har styr på materialerne, og vi kan garantere en altid høj, dansk kvalitet.

Tag et nærmere kig på vores forskellige løsninger på siden herover og spor dig ind på, hvilken type udendørs skraldespandsskjuler der vil passe bedst ind hos dig. Se blandt andet vores flotte skraldespandsskjuler i galvaniseret stål!

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om nogle af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring da til os på telefon 81 10 43 49 eller skriv en mail til info@thy-metal.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!