Med et fuglefoderbræt fra Thy Metal får du et produkt, hvor der er kræset detaljen. Vores produkter er produceret af vores moder virksomhed, KK Metal, der har mere end 50 års erfaring med stål. Med et fuglefoderbræt får du et produkt, som vil passe ind i alle haver og terrasser. Produkterne er bygget op i de bedste materialer, der sikrer lang levetid.

OBS! Som udgangspunkt leveres vores fuglefoderhus som modellen, der er beregnet til at kunne hænge. Det er muligt at tilkøbe forskellige løsninger, om den skal kunne stå på terrassen med en fod eller med et spyd i haven.

Fuglefoderhus i høj kvalitet

Et fuglefoderbræt er kendt for at skabe liv og fuglefløjt i din have – hvis du altså fylder dem med fuglefrø eller lignende, vel at mærke. Fuglene finder hurtigt ud af, hvor maden er, og sørger du for, at fuglefoderbrættet ikke er tomt, kan du være sikker på hyggeligt liv og fuglekvidder i din have.

Med et fuglefoderbræt fra Thy-Metal er du sikret et flot og simpelt design hvor der også er taget hensyn til, at de små fugle ikke kommer til skade når de sætter sig på kanten. Designet er minimalistisk og let, og det passer ind alle steder; i haver, på terrasser eller i andre typer grønne områder.

Fordelene ved et fuglefoderbræt er, at du kan tiltrække de smukkeste fugle direkte til din have og endda samtidig hjælpe med at holde dem fra dine bær fra eventuelle andre træer og buske.

Speciallavet fuglefoderbræt efter din smag

Går du og drømmer om et unikt og smukt fuglefoderbræt til din terrasse, foran din hoveddør, skal du være velkommen til at kontakte os.

Hos Thy Metal er vi nemlig så heldige, at vi via vores moderselskab KK Metal, som er eksperter inden for bearbejdning af stål og metal, har rådighed over egen tegnestue og produktion.
Har du for eksempel et personligt motiv eller dit virksomhedslogo, du kunne tænkte dig at få skåret ud i fuglefoderbrættet, så kan vi ordne det. Du skal blot have en skitse over motivet, og herefter vil vores dygtige tegner og produktion have et færdigt produkt stående klar til dig.

Ring til os på telefon 81 10 43 49 eller skriv en mail til info@thy-metal.dk. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt!

Hos Thy Metal er vi noget særligt

Der findes rigtig mange forskellige overdækkede fuglefoderbrætter på markedet, og langt de fleste modeller er udført i træ. Her hos os finder du fuglefoderhuse i stål, og her har vi altså at gøre med et materiale, som er meget mere robust, holdbart og solidt end træ.

Med et overdækket fuglefoderbræt i stål investerer du i et produkt, som du vil have glæde af i mange år fremover. Stålet nedbrydes nemlig ikke af hverken vind eller vejr, og derfor skal du ikke være bekymret for hverken regn, frost eller sne. Vores fuglefoderhus kan klare det hele! Stålet bliver endda nærmest pænere at se på med årene.

Se nærmere på vores fuglefoderbræt lige herover.