Med et fuglefoderbræt fra Thy Metal får du et produkt hvor der er kræset detaljen. Vores produkter er produceret af vores moder virksomhed, KK Metal, der har mere end 50 års erfaring med bearbejdning af stål. Med et fuglefoderbræt fra Thy Metal får du et produkt som vil passe ind i alle haver og terrasser. Produkterne er bygget op i de bedste materialer der sikre lang leve tid.

OBS! Som udgangspunkt leveres vores fuglefoderbræt som modellen der er beregnet til at kunne hænge. Det er muligt at tilkøbe forskellige løsningen om den skal kunne stå på terrassen med en fod eller med et spyd i haven.

 

Denne kategori er under opbygning, og derfor ikke fyldestgørende endnu- vi beklager ulejligheden og ønsker dig velkommen tilbage snarest

Beskrivelse

Et fuglefoderbræt skaber liv og fuglefløjt i din have, hvis du altså fylder dem med fuglefrø eller lignende.

Med et fuglefoderbræt fra Thy-Metal er du sikret et flot og simpelt design hvor der også er taget hensyn til at de små fugle ikke kommer til skade når de sætter sig på kanten.

Fordelene ved et fuglefoderbræt er at du kan tiltrække de smukkeste fugle direkte til din have og endda samtidig hjælpe med at holde dem fra dine bær fra eventuelle andre træer og buske.

 

 

Special lavet fuglefoderbræt efter din smag?

Går du og drømmer om en helt original thy-metal fuglefoderbræt til din terrasse, foran din hoveddør eller hvis du er erhvervsdrivende, og tænker os fra Thy Metal kan behjælpelig med at opfylde dine ønsker så skal du være velkommen til at kontakte os.

Hos Thy Metal er vi så heldige at vi via vores moderselskab KK Metal, som er eksperter inden for bearbejdning af stål og metal, har rådighed over egen tegnestue og produktion.
Har du et personlig motiv eller dit virksomheds logo, du kunne tænkte dig at få skåret ud i bålet, så kan vi ordne det. Du skal blot have en skitse over motivet, herefter vil vores dygtige tegner og produktion have et færdigt produkt stående klar til dig.