Sneglekant til højbede

fra 34,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Med en sneglekant fra Thy Metal på dine højbede undgår du udbydende gæster i dine bede. Sneglekanterne er stilet, og passer perfekt på dine højbede.

Denne sneglekant  giver dig en nem installation, på vores Thy-Metal højbede du skal blot hænge kanten ned over rammen, på Thy-Metal højbedet, hvor efter du bruger samlebeslaget til at låse hjørnerne.  Sammen med den nemme installation giver den ombukket kant dig et luksuriøst produkt, til dig der vil forkæle din have med lidt ud over det normale

Sneglekanten produceres i både galvaniseret stål, almindeligt råt stål og til sidst corten stål.  Stålet holder den flotte finish, og i rå stål der med tiden får et råt rustlook. Bemærk stålet ikke er rusten ved bearbejdning, og vil hermed ikke være rusten ved levering. Det rustne look vil komme med tiden.

OBS! Vores sneglekanter følger målene på vores højbeds sider, du kan her se et eksempel på hvordan en bestilling kunne se ud.

 

Et højbed med målet 225x90x60 består af 4 sider på 105cm, 2 sider på 75cm og til sidst 4 hjørner. Du skal derfor bestille følgende:

4 stk. 105cm snegle kanter
2 stk. 75 snegle kanter
4 stk. hjørne snegle kanter
10 stk. snegle kant samlebeslag.

Yderligere information

Vægt 5 kg
Materiale

Galvaniseret stål, Råt stål, Corten stål

Sneglekant for højbede

105cm side, 75cm side, 45cm side, Hjørne, Samlebeslag