30. marts 2017

Metalvirksomhed lancerer blomsterkrukker i høj kvalitet

Det er måske lidt af et særsyn, når en metalvirksomhed vælger at lancere egen produktserie, men for os var det nærliggende. Vi har masser af idéer, dygtige tegnere og en fuld moderne maskinpark – alle ingredienserne til at producere solide produkter, der holder til det danske vejr.

Vi har længe gået med tanken om at producere egne produkter, fordi det ærgrer os, at vi gang på gang må smide produkter ud, fordi de ruster eller falmer i farven. Med det in mente har vi nu lanceret det første produkt i en lang række af kvalitetsprodukter til det kræsne publikum.

”For omkring fem år siden fik jeg idéen om produktion af blomsterkrukker, da jeg var træt af, at blomsterkrukkerne hjemme i haven altid rustede. Og man gider jo ikke slæbe dem ind og ud afhængig af årstiden, konstaterer Emil. Så med det in mente gik jeg i gang med at producere den første prototype i galvaniseret stål, og sidenhen er de blevet solgt til to webshops herhjemme med stor succes.”

Thy Metal – fordi vi er kendt for at producere kvalitetsprodukter

Og hvorfor faldt valget så på navnet Thy Metal, kunne du måske tænke. Det er vores opfattelse, at folk både i og uden for Thy har positive associationer med området. Vi er kendt for at levere kvalitet og have styr på detaljerne, og det er netop også vores intension med produkterne fra Thy Metal – at sælge produkter med lang levetid.

Allerede ved de første prototyper var begejstringen stor. Produkterne er testet på virksomhedens adresse gennem længere tid, hvor de har stået ude i regn og snevejr. Med de positive førstehåndsindtryk har vi selvsagt været utrolig spændte på at lancere webshoppen.

Vi håber, I vil tage rigtig godt i mod de nye krukker fra Thy Metal, som bare er første skud på stammen i en lang række af kvalitetsprodukter i vejrbestandige materialer.