26. februar 2018

Thy-Metal lancere nye produktlinjer

I 2018 lancere Thy-Metal nye produktlinjer. Der lanceres ikke bare en eller to men hele fem og det hele starter ud med lancering af højbede, der kommer i 4 forskellige designs med mange forskellige mål. Højbedene kommer i to forskellige højder 30 cm og 60 cm.

Højbedene bliver produceret på værkstedet i Hørdum Thy af vores dygtige Smedje i materialer vi kender fra Blomsterkummerne. Dertil kommer højbedene også i en rå version der over tid ruster for et mere rustikt look. Højbedene er tegnet og testet på egen jord for, at sørge for den bedste kvalitet og derfor nogle stærke og holdbare produkter.  Kvalitet bliver vægtet højt på vores værksted og vi sætter en stolthed i, at kunne levere stærke og solide kvalitets produkter, der holder i lang tid.

Vi har allerede gang i flere gode ideer, som vil komme på webshoppen løbende i 2018, så hold godt øje med siden og ikke mindst vores facebookside.