Rottesikret kompostbeholder 50x50x100

fra 5.349,00 kr.

Delbetaling
164 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.349 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 164 kr. Samlede kreditomk. 2.481 kr. Samlet tilbagebetaling 7.830 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 22,08%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Med en rottesikret kompostbeholder fra Thy Metal har du mulighed for at omdanne dit organiske affald fra husholdningen til brugbar gødning i haven uden besøg af uønskede skadedyr.

Beholderen er mønstret med huller over hele beholderens overflade. Mønsteret er både dekorativ og funktionelt, hullerne er med til at give ilt til komposten og få CO2 ud af beholderen igen.

I forhold til vores anden model differentiere denne rottesikret kompostbeholder sig med et bund stykke og låg. I bundstykket er der udskåret mindre huller, så evt. væske kan løbe ud af beholderen. Samtidig er låget med til at fuldende designet på denne beholder. Som det ses på billederne kan låget indstilles i flere højder. I takt med at beholderen kan lukkes helt, vil den være sikret for skadedyr.

Vores kompostbeholder produceres i både galvaniseret stål som holder den flotte finish, og i corten der med tiden får et råt rust look. Bemærk stålet ikke er rusten ved bearbejdning, og vil hermed ikke være rusten ved levering. Det rustne look vil komme med tiden.

Kompostbeholderen leveres ikke samlet. Bolte og møtrikker medfølger.

Husk at vi kan producerer special produkter som passe lige til din have. Kontakt os på 81 10 43 49 eller på info@thy-metal.dk

Yderligere information

Vægt 50 kg
Materiale

Corten stål, Galvaniseret stål, Råt stål

Størrelse (cm)

50 x 50 x 100