Rottesikret kompostbeholder 50x50x100

fra 5.349,00 kr.

Delbetaling
200 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.349 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 200 kr. Samlede kreditomk. 1.834 kr. Samlet tilbagebetaling 7.183 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 22,26%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Med en kompostbeholder fra Thy Metal har du mulighed for at omdanne dit organiske affald fra husholdningen til brugbar gødning i haven.

Beholderen er mønstret med huller over hele beholderens overflade. Mønsteret er både dekorativ og funktionelt, hullerne er med til at give ilt til komposten og få CO2 ud af beholderen igen.

I forhold til vores anden model differentiere denne beholder sig med et bund stykke og låg. I bundstykket er der udskåret mindre huller, så evt. væske kan løbe ud af beholderen. Samtidig er låget med til at fuldende designet på denne beholder. Som det ses på billederne kan låget indstilles i flere højder. I takt med at beholderen kan lukkes helt, vil den være sikret for skadedyr.

Kompostbeholderen produceres i både galvaniseret stål som holder den flotte finish, og i corten der med tiden får et råt rust look. Bemærk stålet ikke er rusten ved bearbejdning, og vil hermed ikke være rusten ved levering. Det rustne look vil komme med tiden. For at fremme rustprocessen, kan man spraye en blanding af eddikesyre og vand jævnt ud over højbedets flader. Følg flaskens anvisninger mht. til blandingsforhold.

Kompostbeholderen leveres usamlet. Bolte og møtrikker medfølger.

Husk at vi kan producerer special produkter som passe lige til din have. Se mere under specialmål

Yderligere information

Materiale

Corten stål, Galvaniseret stål, Råt stål

Størrelse (cm)

50 x 50 x 100