Rottesikret kompostbeholder 100x100x100

fra 5.699,00 kr.

Delbetaling
171 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.699 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 171 kr. Samlede kreditomk. 2.502 kr. Samlet tilbagebetaling 8.201 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,92%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Med en kompostbeholder fra Thy Metal har du mulighed for at omdanne dit organiske affald fra husholdningen til brugbar gødning i haven.

Beholderen er mønstret med huller over hele beholderens overflade. Mønsteret er både dekorativ og funktionelt, hullerne er med til at give ilt til komposten og få CO2 ud af beholderen igen.

I forhold til vores anden model differentiere denne beholder sig med et bund stykke og låg. I bundstykket er der udskåret mindre huller, så evt. væske kan løbe ud af beholderen. Samtidig er lågene med til at fuldende designet på denne beholder. I takt med at beholderen kan lukkes helt, vil den være sikret for skadedyr.

Låget er delt i to hvilket gør dem nemmere at håndtere. Der er på låget monteret beslag så denne kan hænges på siden af beholderen når man skal bruge indholdet eller tilføje dertil.
Ligeledes kan fronten tages af så det er nemmere at komme til med en skovl når der skal tages fra komposten.

Kompostbeholderen produceres i både galvaniseret stål som holder den flotte finish, og i corten stål der med tiden får et råt rust look. Bemærk stålet ikke er rusten ved bearbejdning, og vil hermed ikke være rusten ved levering. Det rustne look vil komme med tiden.

Kompostbeholderen leveres usamlet. Bolte og møtrikker medfølger.

Husk at vi kan producerer special produkter som passe lige til din have. Se mere under specialmål

Yderligere information

Vægt 100 kg
Materiale

Corten stål, Galvaniseret stål

Størrelse (cm)

100 x 100 x 100